https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Včeraj potrdili 50 novih okužb

21.9.2020  

V nedeljo so potrdili 50 novih primerov okužbe s covid-19. 


Včeraj je bilo opravljenih 984 testiranj na covid-19, od tega je bilo 50 oseb pozitivnih.

Hospitaliziranih je 70 oseb, na intenzivni negi je 14 oseb. Iz bolnišnice je bila odpuščena 1 oseba. Število oseb, ki so do sedaj zapustile bolnišnico, je tako 443.

Včeraj smrtnih žrtev ni bilo, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 142.

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2020 ob 10:51 gost

      Direktor DSO izjavi, da se vsi pozitivni v domu POČUTIJO ZELO DOBRO IN NE KAŽEJO NOBENIH SIMPTOMOV OKUŽBE!!!!!!!!!!!!!!! Ljudje zdaj pa vsaj pomislite, če ni s temi testi nekaj narobe in pa s temi nastavljenimi plačanci brez vsakršnega znanja o epidemiji.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2020 ob 11:48 justaksd gost

      Facebook vam ponuja neverjetno priložnost za nakup 98652 v vašem domu. Če ste nekaj pametnega, lahko zaslužite več dolarjev. Dobil sem še nekaj, sorodniki so razmišljali, da bi v nekaj dneh rešili, kako bi mi rešili življenje, hvala bogu, to vam lahko ... zaslužite tudi vi. nikoli ti ne povem, da bi moral to preveriti. Prepričan sem, da ste presenečeni, ko vidite to neverjetno ponudbo ♥ Vso srečo ♥ tukaj ➤➤ Www.Euro1K.Com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2020 ob 13:52 G. O. S. T. gost

      Zato pa kažejo simptome okuženosti, Krek mamilaš, beovčka potrošena, Kacinko pijandura, zapornik vlade in njegove oprode hlapci.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.