https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Nova okužba tudi v Pomurju

21.9.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 984 testiranj na covid-19, od tega je bilo 50 oseb pozitivnih. 

 

Včeraj v Pomurju ena nova okužba

V nedeljo so eno okužbo potrdili v občini Lendava.

V Pomurju 45 aktivnih primerov

V Pomurju je 45 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Osem okužb v občini Gornja Radgona, šest v občinah Tišina, Murska Sobota, Lendava in Puconcih, štiri Turnišče, dva v občini Radenci. Po en aktivni primer je še v občini Beltinci, Cankova, Gornji Petrovci, Dobrovnik, Križevci, Kuzma in Črenšovci.

V soboto v Pomurju dve okužbi

V soboto so eno okužbo potrdili v občini Gornja Radgona in Cankova.

V petek v Pomurju 4 nove okužbe

V petek so dve okužbi potrdili v oblini Gornja Radgona, eno okužbo pa v občini Murska Sobota in Radenci.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 37 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 5 v občini Kranj in Kamnik, 4 v občini Maribor in Šmarje pri Jelšah, 3 v občinah Rogaška Slatina, Pivka, Domžale, Ilirska Bistrica, Trbovlje, Slovenj Gradec in Lendava, po 2 v občinah Celje, Šentjur, Radovljica, Gornja Radgona, Brezovica, Gorje, Miklavž na Dravskem Polju in Vrhnika, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Braslovče, Slovenska Bistrica, Novo Mesto, Slovenske Konjice, Škofljica, Velenje, Vojnik, Jesenice, Lovrenc na Pohorju, Medvode, Lenart, Nova Gorica, Postojna, Rače-Fram, Starše, Ajdovščina, Ig, Kočevje, Log-Dragomer, Velike Lašče, Murska Sobota, Preddvor, Sevnica, Trebnje, Benedikt, Polzela, Tržič, Zreče, Cerknica, Hajdina, Mengeš, Muta, Naklo, Ormož, Selnica ob Dravi, Šenčur, Sveta Ana, Trzin, Duplek, Kranjska Gora, Tolmin, Vransko, Zagorje ob Savi, Škocjan in še ena okužba iz tujine.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so 29 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, v občini Kranj 10, Maribor 9, Celje 6, 3 v občinah Braslovče, Kamnik in Slovenske Konjice, 2 v občini Novo mesto, Log - Dragomer, Slovenj Gradec, Divača in Lendava, po eno okužbo v občinah Pivka, Slovenska Bistrica, Žalec, Ilirska Bistrica, Šentjur, Vojnik, Jesenice, Lovrenc na Pohorju, Sevnica, Ig, Litija, Starše, Kočevje, Šmarje pri Jelšah, Dornava, Ravne na Koroškem, Zreče, Lukovica, Markovci, Miren - Kostanjevica, Mokronog - Trebelno, Piran, Selnica ob Dravi, Štore, Dobrova - Polhov Gradec, Duplek, Šmartno pri Litiji, Tolmin, Vrhnika, Zagorje ob Savi in tujina.

Potrjene okužbe v torek

V torek so 18 okužb potrdili v občini Ljubljana, 15 v občini Rogaška Slatina, 10 v občini Maribor, 8, Kranj, Slovenske Konjice 6, v občini Domžale 5, Pivka 4, po tri okužbe v občinah Kamnik, Ilirska Bistrica, Puconci in Ivančna Gorica, po dve okužbi v občinah Celje, Dravograd, Ptuj, Lovrenc na Pohorju, Nova Gorica, Litija, Ravne na Koroškem in Zreče, po eno okužbo pa v občinah Škofljica, Velenje, Medvode, Vojnik, Jesenice, Lenart, Postojna, Škofja Loka, Ajdovščina, Murska Sobota, Trbovlje, Krško, Logatec, Benedikt, Dornava, Log - Dragomer, Gorenja vas - Poljane, Hajdina, Izola, Muta, Podčetrtek, Trzin, Žirovnica, Miren - Kostanjevica, Zavrč in tujina.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2020 ob 10:54 gost

      PISUN ti ločiš med pozitivnim testom in OKUŽBO? Daj, izobrazi se malo, pa potem piši za neki portal. Boš?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2020 ob 11:46 merryads gost

      Bitcoin prvak je skupina, rezervirana izključno za ljudi, ki so skočili na nore donose, ki jih ponuja Bitcoin, in so tiho nabrali bogastvo. Naši člani vsak mesec uživajo v luksuznih hotelih po vsem svetu, medtem ko vsak dan zaslužijo na prenosnem računalniku z nekaj minutami "dela". Več informacij tukaj➤➤ Www.Euro1K.Com

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2020 ob 11:46 Jerry gost

      Doma plačujem dobre plače od 5394 do 7285 dolarjev na teden, kar je neverjetno, pred manj kot letom dni sem bil brez zaposlen v groznem gospodarstvu. Vsak dan se zahvaljujem Bogu, da sem blagoslov prejel s prejemom teh navodil in zdaj je moja dolžnost, da jih plačam in jih delim z vsemi. Samo sledite tej strani ... ➤➤➤➤➤➤ Www.Euro1K.Com

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.09.2020 ob 12:29 gost

      Za enega pozitivnega napišete članek. Niste normalni.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.09.2020 ob 13:37 gost

      212 občin imamo v Sloveniji če je v vsaki občini umrl en človek kar verjetno tudi je bi najt obilo 212 umrlih . In to brez posranega vašega virusa kroga še plodite vij bedaki. Ker se torej potam ne govori o kradljivi vladi o njeni nesposobnosti o lopvih ki kradejo davkoplačevalski denar.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.09.2020 ob 16:56 Porabje gost

      Nekateri porabski Slovenci so tudi v karanteni

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.09.2020 ob 20:44 kavovis228@elesb.net gost

      Zarađujem jako dobro putem interneta (od 140 do 190 eura / sat) od svog laptopa. Prošli mjesec primio sam ček od gotovo 23.000 eura. Ovaj mrežni rad je jednostavan i lagan, ne morate ići na posao, kod kuće kod kuće. U tom je trenutku prilika za rad za vas. Ako si zainteresiran. jednostavno slijedite ovu stranicu....................... W­w­w.W­o­r­k­s­7­5­­.C­o­m

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.