https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Po študentske bone v pisarno KPŠ

27.09.2020 ob 16:00  

Študenti si tudi letos lahko subvencionirano študentsko prehrano uredijo v Murski Soboti in v pisarni Kluba prekmurskih študentov.

Bone si študentje lahko uredijo vsak dan med ponedeljkom in petkom, in sicer med 8. in 16. uro v prostorih Kluba prekmurskih študentov na Zvezni ulici 10 v Murski Soboti (Zgradba soboške knjižnice - vhod nasproti Pomaranče).

Nekaj koristnih nasvetov za vse tiste, ki si bodo subvencionirano študentsko prehrano urejali prvič:

Pred prihodom na točko subvencionirane študentske prehrane je potrebno opraviti spletno prijavo na povezavi: https://www.studentska-prehrana.si/sl/Account/Register in si zapisati številko prijave. S seboj je nato potrebno prinesti osebni dokument s fotografijo, dokazilo o statusu študenta za tekoče študijsko leto (indeks ali originalno potrdilo o vpisu) in telefon.

Opomba: registracijo v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko uredi samo referent na točki SŠP. Registracija ni možna preko interneta ali pošte.

Informacije za tiste, ki si bodo bone zgolj podaljšali:

Študenti višjih letnikov si lahko subvencijo za prehrano letos podaljšajo kar na spletu, in sicer na dva načina: v aplikaciji v osebnem profilu, kjer označijo “Dovoli podaljšanje“ ali v svojem osebnem profilu na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer označijo “Dovoli podaljšanje“. V primeru, da se študentje višjih letnikov vseeno odločijo študentske bone podaljšati na točki v pisarni KPŠ-ja morajo s seboj prinesti originalno potrdilo o vpisu in osebni dokument.
V Klubu prekmurskih študentov naprošajo, da se vsi obiskovalci držijo varnostnih navodil, t. j., da si ob vstopu v prostor razkužijo roke, v prostoru nosijo zaščitno masko in upoštevajo varnostno razdaljo.

 *Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.