https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murskosoboška bolnišnica postala covid bolnišnica

21.09.2020 ob 13:00  

Splošna bolnišnica Murska Sobota je postala bolnišnica za covid.


Zaradi zasedenosti oddelkov v bolnišnicah, ki sprejemajo na zdravljenje bolnike s koronavirusno boleznijo 19, bodo začeli te zdraviti tudi v murskosoboški bolnišnici. To pa po besedah strokovnega direktorja bolnišnice Daniela Grabarja za enkrat ne pomeni, da jih bodo sprejemali tudi od drugod.

»Splošna bolnišnica Murska Sobota je od petka bolnišnica 2. reda, tako da moramo imeti zagotovljenih 15 postelj za akutne in negovalne paciente s potrjeno okužbo novega koronavirusa (SARS-Cov-2), imeti pa moramo zagotovljenih tudi 5 postelj v enoti za intenzivno terapijo za tiste paciente s potrjeno okužbo novega koronavirusa, ki potrebujejo intenzivno zdravljenje,« sporočajo iz bolnišnice.

Med zaposlenimi v bolnišnici za zdaj ni okuženega, je pa nekaj zdravstvenih delavcev odsotnih zaradi bližnjega stika z okuženimi, predvsem v družini, ali pa ostajajo doma zaradi drugih virusnih okužb, ki se že širijo, še sporočajo in dodajajo, da se vse to že pozna pri organizaciji dela v bolnišnici.

Vodstvo bolnišnice ob tem znova naproša vse zaposlene in obiskovalce bolnišnice, da upoštevajo predpisane ukrepe tako v delovnem kot v zasebnem okolju in s tem poskrbijo za svojo varnost in za varnost pacientov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2020 ob 13:49 Vlado gost

      Upam, da to ne pomeni, da ne bi sprejemali sedaj bolnikov s kakšno drugo resno boleznijo v SBMS???

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2020 ob 13:54 gost

      Dela bo dovolj. V bližini je sedem DSO. Če bodo pozitivne iz teh DSO ( NE BOLNE!!!!!!!! ) vozili v bolnišnico, bo ta hitro polna in dalje bodo lahko širili paniko in o razpadu zdravstva. Je pa zanimivo kako se isti ljudje obrnejo v pol leta. Konec marca in aprila v bolnišnice iz DSO niso vozili niti bolnih, zdaj vozijo že pozitivne. ISTI LJUDJE!!!!!!!!

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2020 ob 13:56 NE# gost

      jezuuuuš bolje sem ne iti ker te še bujejo zaradi šlampavosti in neznanja! narod, to pa zdaj najbolj resno pravin. še drugod jim slabo gre zaradi covida, ti tukaj pa nemajo pojma o drugih zadevah kaj šele o tem!

      18 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.09.2020 ob 14:05 gost

      Kere druge bolezni nič bat,, JJ,,, je prepovedal druge bolezni enostavno stroka jih je zradirala jih ni. Ni cajta za druge bolezni zdaj je koronek glavni ker si je našel prostor pod soncem v Sloveniji. Saj tukaj ga imajo vsi odpisani strokovnjaki pred tem koronekom za rešilno bilko. Beovička Krek, Kacin, pa še vsi keri se pojavljajo na tiskovkaj cel kup prečrtanih strokovnjakov z odpovedjo.samo jih je koronek rešil zavoda za zaposlovanja. P

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.09.2020 ob 14:18 gost

      Pred časom je bil na portalu MMC intervju z zdravnico na intezivni negi, ki je povedala, da bolni starejši od 70 let, ki jih priklopijo na ventilator, nimajo skoraj nikakršne možnosti, da preživijo. Zakaj jih potem sploh priklapljajo? Zakaj je Janševa vlada kupovala nepotrebne ( na zalogi jih je bilo dovolj!!!!!!!! ), neizpravne in trikrat dražje ventilatorje preko posrednikov??????????? Zakaj je kupovala neodgovarjajoče maske iz sekret papirja in dveh gumic??????? Te sekret maske bi z veseljem nabil Janši in Počivalšku na gobec in jih v njih pustil nekaj dni. Upam, da komentar zdaj ne bo zbrisan.

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.09.2020 ob 14:28 gost

      Jelko Kacin za svoje laganje, norčevanja iz ljudi, raznimi grožnjami ljudem, žuganjem s prstom, podcenjevanja pameti ljudi, ......... prejema mesečno plačo bruto 3.386 evrov. Aprila je dobil koronski dodatek 1.169 evrov, maja pa 1.383 evrov. Toliko, da boste vedeli.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.09.2020 ob 14:31 gost

        Pogodbo pa ima podpisano do 13. marca 2021 z ministrstvom za zunanje zadeve, ki ga vodi SDS vojščak Anže Logar. Še dolgo bomo morali poslušati tega nakladača in lažnivca.

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.09.2020 ob 16:14 Janko gost

      Žuta Metka je opet v karanteni?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.09.2020 ob 20:18 gost gost

      še malo počakajmo pa več nede covita,ker se približujejo krompirjeve počitnice in mora raja iti na počitnice,briga njih za male ljudi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.09.2020 ob 20:44 kavovis228@elesb.net gost

      Zarađujem jako dobro putem interneta (od 140 do 190 eura / sat) od svog laptopa. Prošli mjesec primio sam ček od gotovo 23.000 eura. Ovaj mrežni rad je jednostavan i lagan, ne morate ići na posao, kod kuće kod kuće. U tom je trenutku prilika za rad za vas. Ako si zainteresiran. jednostavno slijedite ovu stranicu....................... W­w­w.W­o­r­k­s­7­5­­.C­o­m

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.09.2020 ob 20:45 kavovis228@elesb.net gost

      Zarađujem jako dobro putem interneta (od 140 do 190 eura / sat) od svog laptopa. Prošli mjesec primio sam ček od gotovo 23.000 eura. Ovaj mrežni rad je jednostavan i lagan, ne morate ići na posao, kod kuće kod kuće. U tom je trenutku prilika za rad za vas. Ako si zainteresiran. jednostavno slijedite ovu stranicu....................... W­w­w.W­o­r­k­s­7­5­­.C­o­m

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.09.2020 ob 18:10 gost

      Levuharji lahko samo POPUŠITE.Mater da ste nekateri pritisnjeni. Nič čudnega saj ste levuharji,se vam vidi.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.