https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na Goričkem 57-letniku zasegli 21 sadik prepovedane rastline

22.09.2020 ob 14:15  

Na podlagi odredbe sodišča so policisti PP Gornji Petrovci včeraj opravili hišno preiskavo pri 57-letnem občanu iz območja Goričkega. Med preiskavo so našli in zasegli 21 sadik rastline zelene barve v višini od 135 cm do 290 cm, 11 vejic rastlin zelene barve in 2 PVC vrečki s posušenimi vršički zelene barve.


Po pridobljenem poročilu o preiskavi s strani NFL bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1). Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora v trajanju 1 do 10 let, poroča Policijska uprava Murska Sobota.

Foto: Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2020 ob 16:29 gost

      Človek je samozaposivi bedaki njemi pa posel uničijo. Kje je tu pravica.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2020 ob 20:38 gost

      Zokiji ite po 29 milijonov evrov,tan se skažite,tau ,ka ste pa najšli,pa si v rit porinite,pa koga mate policaji za bedake.Če ma naj ma.Nej je meni vzel,pa ka me briga ka ma.Jankovič je vzel meni tebi vam.Mi vi oni,vsi bomo vačali ta denar,katerega je prasec pokradel,kurbe pa so mu ga odpisali,jaj kak de trebalo v kratkem strejlati.

      26 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.09.2020 ob 15:05 gost

        Dobro vas perejo Janševi mediji. Ravno SDS je sprejela ta zakon, po katerem se lopovi izmažejo. Da ti bom naštel nekaj veliko večjih grešnikov on Jankovićevih, skaterimi vas maloumne krmi Janša, ki ima veliko osebno sovraštvo do Zorana Jankovića, ker ga je ta na državno zborovskih volitvah za ograček nagnal scat, je bil najboljši direktor Mercatorja in že dolga leta najboljši župan. Zoki je dosegel vse, o čemer lahko Janša samo sanja. Vsak dan se mirno sprehaja me svojimi občani, ker ga spoštujejo in imajo radi, Janša še z ženo v trgovino ne upa stopiti. Boji se svoje sence. Že ve zakaj. Rimokatoliška cerkev je napravila za več kot 1,3 MILIJARDE EVROV DOLGA!!!!!!!!!!!! zraven tega, da ji je Demosova vlada s Peterletom na čelu podarila 12 % slovenske zemlje z gozdovi, objekti, zgradbami, jezeri, .... vred, Matej Raščan, poleg Roberta Časarja, čudežen Janšev deček, dolguje 34 milijonov evrov, Roman Leljak, župan Radencev, dolguje 8 milijonov evrov, ........................... Zdaj si pa enga skadi, da boš še bolj zadet kot si že.

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2020 ob 1:31 General Glantzkopf gost

      Uničenje zdravilne rastline a ni to kaznivo dejanje??? Puklasti janči kaj praviš na tole????

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.09.2020 ob 13:53 dh gost

      od 1 do 10 let zapora.za umor pa 15 let ge je tu logika bedaki.vij te pa.zaj to dale prodajali.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.09.2020 ob 14:11 gost

      Ka tij budalo pišeš o Jankovič pijši o Janši Hojseki Počivauški Pivćevi Tunijni Hrvati. Keri so si pospravili 1 milijardo pa pol v žepe pa račune nakazali v tujini. Glupi narod pa bo lepo vračal s tabo vrid ŠTEKAŠ BUDALO. Kajti proračun ima veliko manjko zakaj le.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.09.2020 ob 17:55 Ghost gost

      Tej lepe rože nika krive doj režete kak če bi tej vaš alko zdravilen bil🙈 samo če pa je človek odavo, te si je pa sam kriv ka neje pazo ka je delo.. se strinjan.. ne razmen pa zakoj si takši ka si sami za sebe ščejo vzgojiti recimo 1.5kg kar povprečno skadiš če kadiš... nemrejo toga v mere doma napravete.. s ten povzročate preprodajo ker si trbej kupuvate od preprodajalcov kere s teh penez kupuvlejo naprej kokain za nadaljno preprodajo.. to je dejstvo.. evo malo šole za vas vse ka se nete samo kregale pa favšije pa to.. radi se mejte.. lp

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.