https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Tudi tekma tretjega kroga kvalifikacij brez gledalcev

22.9.2020  

V četrtek 24. septembra bo odigrana tekma, tretjega predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo, na kateri se bo Muro pomerila z nizozemskim PSV-jem. Tekma bo odigrana na Fazaneriji, brez prisotnosti gledalcev.


"Vstop na stadion jutri in v četrtek zaradi tekme tretjega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo ne bo mogoč. Tekma bo potekala brez prisotnosti gledalcev, prav tako ta dva dni ne bo možen dostop do bara," so sporočili pri NŠ Mura.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2020 ob 18:15 Busybee gost

      Vsaj Df ne bo imel problema glede števila gledalcev....nej tak tele debilno??

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.09.2020 ob 10:01 gost

      Maruša prepocasen za Nizozemce ne bo sans ker se bo Mura vecina branila za SLO ligo je dober .😎

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.