https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pihlar edini kandidat za direktorja ZD Ljutomer, svet zavoda podprl kandidaturo

25.09.2020 ob 7:30  

Svet javnega zdravstvenega zavoda ZD Ljutomer je včeraj v četrtek, 24. septembra, sprejel odločitev o podpori kandidata za direktorja ZD Ljutomer. Na razpis se je kot edini prijavil Boštjan Pihlar, nekdanji mestni svetnik v Občini Ljutomer.


Predsednik Sveta JZZZD Ljutomer Luka Vučko, je po seji zavoda podal izjavo, ki jo v celoti objavljamo spodaj.

»Po  današnji  seji  Sveta javnega  zdravstvenega zavoda  ZD  Ljutomer,  ki  ga vodim,  naj  se  najprej zahvalim  vsem  članom Sveta  zavoda za soglasno  sprejeto  odločitev  o  podpori kandidata za direktorja ZD Ljutomer.

Soglasno  sprejeta  odločitev  je  zagotovo  dobra  popotnica  tako  samemu  kandidatu  kot  vsem  tistim (predvsem občinskim svetom), ki bodo o usodi našega imenovanja-upam, da čimprej -odločali za nami.

Imenovani kandidat  Boštjan  Pihlar,  ki  se  je kot edini  prijavil  na  razpis za  prosto  mesto  direktorja  ZD Ljutomer, na katerega je podal vse zakonsko določene priloge in zahtevana dokazila, nas je prepričal s svojo  utemeljeno  vizijo,  strokovno  naravnanostjo  in  s  pripravljenostjo  na  dialog,  ki  je  bil  v  zavodu  ZD Ljutomer v preteklosti že na precej nizki, nezadovoljivi ravni.

V časih, ko kvaliteto družbenega življenja diktira epidemiološka slika, je institucija, kot je ZD Ljutomer, brez slehernega  dvoma  najpomembnejša  institucija  v  skupnosti.  Verjamem,  da  se  imenovani kandidat  tega zaveda, v njegovo sposobnost spodobnega vodenja te institucije pa niti najmanj ne dvomim.

Skupnost občin Ljutomer, Križevci pri Ljutomeru, Veržej in Razkrižje potrebuje kvalitetni, odzivni in napredni zdravstveni servis, katerega odlika je strokovna in ljudem predana, povezana ekipa. Da bo tim ZD Ljutomer še naprej deloval homogeno, skrbno in predano, bo seveda odvisno od njegovega vodstva, zato naj še enkrat več ponovim: izbrani kandidat je zagotovilo za to,« je zapisal.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2020 ob 8:09 Tone gost

      V Mariboru nič od njega in tudi v Ljutomeru ne bo nič.

      12 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2020 ob 15:25 Miha gost

      Se bo že dokazal in upravičil govorice, da je iz lotmerka mogel oditi, v Mariboru pa je bil navaden referent, tak da delo ga caka, da se dokaze in izkaze. Zavarovalnica in Zdravstveni dom, uhhh jebe od razlike

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.09.2020 ob 1:31 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.09.2020 ob 22:10 Gost gost

      A Ljutomer ne premore enega korektnega kredibilnegz sposobnega vodje? Potem pa mogoce potrebujejo okrepitve od drugod! Gospod Pihlar zal teh kvalitet nima. Za lionse je ok, za resno in odgovorno delo pa še mora malo žgancev pojesti. Veliko srece na tej poti!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.09.2020 ob 22:21 Gost gost

      Kako je lahko nekdo tako samozavesten in kandidira za tako visok polozaj, čeprav do sedaj s svojim delom nič ni dokazal oziroma pokazal. Kaksna samozavest 🙈

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.