https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Močnejši nalivi povzročili nevšečnosti, ponekod klestila tudi toča

26.09.2020 ob 8:30  

Močnejših neviht v Pomurju še vedno ni konec.


Pomurje je včeraj prešla močnejša nevihta. Ponekod okoli Ljutomera je znova klestila toča, nalivi pa so povzročili nevšečnosti zlasti na cestah, predvsem v Črenšovcih in Ljutomeru, kot tudi drugod.

V Občini Rogašovci so zaradi obilnega dežja gasilci izčrpali vodo iz kleti stanovanjske hiše in odmašili kanalizacijski jašek, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Fotografija prihaja iz Črenšovcev

(Foto: K. F.)

Fotografija prihaja iz Ljutomera z okolico

(Foto: D. S.)


Fotografija prihaja iz Ljutomera

(Foto: M.H.)


Fotografija prihaja iz Ljutomera

(Foto: R.K)

Kakšna je napoved za prihodnje dni?

"Danes dopoldne bo dež postopoma ponehal, najkasneje na jugu države. Ponehal bo tudi veter. Oblačnost se bo popoldne trgala. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem do 17 °C.

Jutri bo sprva delno jasno. Ponekod po nižinah bo zjutraj megla, na Primorskem pa bo lahko kakšna ploha ali nevihta. Popoldne se bo od juga znova pooblačilo, proti večeru bo začelo deževati. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem okoli 9, najvišje dnevne pa od 11 do 17 °C.

Obeti

V noči na ponedeljek se bo dež postopno razširil nad vso Slovenijo. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem večinoma zmerna burja. V ponedeljek dopoldne bo dež povsod ponehal, veter bo oslabel. Čez dan bo ponekod posijalo sonce. V torek bo večinoma suho, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost.

Vremenska slika

Po prehodu hladne fronte se območje nizkega zračnega tlaka nad severnim Sredozemljem in zahodnim Balkanom le počasi polni. Nad naše kraje doteka občutno hladnejši in razmeroma vlažen zrak," navaja ARSO.

Ponekod v Sloveniji je začelo tudi snežiti

Kot zanimivost je višje ležeče predele Slovenije že pobelil sneg. V takšno jutro so se zbudili na Rogli.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.