https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tako potekajo obnovitve cest v ljutomerski občini

30.09.2020 ob 6:00  

V ljutomerski občini potekajo obnovitve cestne infrastrukture, med drugim v naselju Globoka ter v Gresovščaku in Slamnjaku.


V naselju Globoka poteka urejanje odvodnjavanja in asfaltiranje javnih poti

Kot je zapisala ljutomerska občina na družabnem omrežju Facebook je Vlada RS julija letos sprejela sklep o sofinanciranju ureditve komunalne infrastrukture, ki neposredno služi nadzoru Schengenske meje. Tako je Občina Ljutomer pristopila k vzdrževalnim delom na občinskih javnih poteh (JP724941 in JP724922) v naselju Globoka.

Gre za dela v skupni dolžini 613 metrov v sklopu katerih se bosta uredila odvodnjavanje in dotrajana asfaltna prevleka. Vrednost del znaša 63.298,99 evra, dela pa izvaja podjetje Nograd Lotmerk d.o.o. Dela bodo končana predvidoma v tem tednu.

V Gresovščaku poteka asfaltiranje ceste

Ena večjih investicij ta čas v ljutomerski občini se izvaja na območju Krajevne skupnosti Železne Dveri, kjer se urejata cesti v Gresovščaku in Slamnjaku v skupni dolžini 3.960 metrov. Več o tem smo zapisali tudi tukaj.

Vrednost del znaša 432.045,01 EUR, dela pa izvaja Cestno podjetje Ptuj d.d. Prejšnji četrtek, 24. september 2020, so izvajalci del pričeli z asfaltiranjem ceste v Gresovščaku. Zaradi asfaltiranja je prevoznost otežena, zato vse, ki uporabljajo to cesto prosijo za razumevanje in strpnost. Investicija bo končana novembra.

Foto: Občina Ljutomer (fb)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2020 ob 20:13 .............. gost

      če so meter in 10 ceste, potem sem jaz avtodrom.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.10.2020 ob 8:03 prlek gost

      Super ko vidim da se dela,kaj pa tisto z pismom svetnikov. Ali ni mogoče ta izgradnja nezakonita ali pa celo metanje denarja skozi okno. Lepo da ljudje dobijo novo urejeno cesto vendar stvar mora biti tudi transparentna.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.