https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V ponedeljek ponovna polovična zapora ceste proti Rakičanu

03.10.2020 ob 6:00  

Od ponedeljka, 5. oktobra, do petka 16. oktobra bo od krožišča pri Splošni bolnišnici Murska Sobota do krožišča južne obvoznice proti Murski Soboti polovična zapora cestišča.


Pomgrad – Cestno podjetje sporoča, da bodo bodo predvidoma od ponedeljka, 5. oktobra, do vključno petka, 16. oktobra, potekala gradbena dela na odseku ceste Murska Sobota–Lipovci.

Del cestišča na državni cesti R1-232 odsek 1406 so sanirali že v drugi polovici septembra. Šlo je za del odseka od krožišča pri Splošni bolnišnici Murska Sobota (SBMS) do naselja Rakičan. V ponedeljek pa se bo začela še sanacija dela odseka od krožišča pri SBMS do krožišča južne obvoznice (BS Murska Sobota – Plese). Dela na odseku dolgem 560 m se bodo izvajala tudi ob sobotah. Izvedena bo polovična zapora vozišča, promet bo potekal izmenično po enem voznem pasu, zaradi tega lahko ob konicah prihaja do zastojev. Pri podjetju Pomgrad – Cestno podjetje dodajajo, da se bo termin izvedbe sanacije ob neugodnih vremenskih razmerah prilagodil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2020 ob 9:50 gost

      Za 500 metrov ceste 10 dni dela. To se lahko samo v Soboti in okolici dogaja, ko ima vse Polanič prek. Zakaj na najbolj prometni cesti v Prekmurju ne delajo tri izmene, da bi bilo delo čimprej končano??????? Kitajci bi to v enem dnevu do popoldanske malice napravili.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2020 ob 10:01 debeli rdeči gost

        Točno ! Morajo slujžiti če pa majo puno južnih podizvajalcev, pa njihovi gazde tudi slujžijo pa ....

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2020 ob 11:06 inšpektor gost

      vse stroje so že pred letom dni meli na isti lokaciji, le 300 metrov ceste je bilo treba popraviti. Banda hudičeva, drkanje naroda u zdrav mozak, nato pa dajo specialiste iz Kosovega da ti mahajo z zastavicami, ob 9:30 pa delavec na tankšteli pijan, ka ne more z mesta in nato gre na gradbišče.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.