https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vozniki pozor, danes spremembe del na pomurski avtocesti

05.10.2020 ob 12:55  

Po podatkih Prometno-informacijskega centra, se na pomurski avtocesti obetajo spremembe del. 


Kot sporočajo, bo predvidoma ob 18. uri ponovno odprt priključek Lipovci, zapirata pa se tako priključek kot počivališče Murska Sobota proti Lendavi. Sama dela na pomurski avtocesti potekajo po načrtu.

V smeri Madžarske bosta na tem odseku zaprta tudi bencinski servis in počivališče. Popolna zapora je predvidena do 30. oktobra.

 

Foto: PIC

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2020 ob 15:24 Prekmurjevanje gost

      Pred Lendavo so že pred leti naredili AC z odstavnim pasom, nevem zakaj se že takrat ni to naredilo pri M. Soboti, politiki niso za odločanje kako pa kaj. Pomurski vodovod še recimo ena cvetka inteligence.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.