https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO: Prijeta storilca, ki sta odtujila gorivo

06.10.2020 ob 12:00  

Danes, malo po 1. uri so bili policisti s strani mobilnega oddelka FURS obveščeni, da imajo v Grabonošu v postopku tovorno vozilo, katero ima nameščene prirejene naprave za prečrpavanje goriva iz drugih tovornih vozil.


"Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta dva državljana Romunije na BS Petrol M. Sobota, AC – sever iz tovornega vozila oškodovanca, državljana Poljske, odtujila ter si protipravno prilastila okrog 1000 litrov goriva, ki sta ga pretočila v rezervoar svojega tovornega vozila. Ko sta do osumljenih, med izvrševanjem kaznivega dejanja pristopila delavca, mobilnega oddelka FURS-a, sta se osumljena, kljub njunim pozivom naj se zaustavita, vsedla v vozilo in se odpeljala. Med speljevanjem je osumljenec z vozilom zapeljal v delavca FURS-a, ki je moral odskočiti, da osumljeni z vozilom ni trčil vanj. Tovorno vozilo je bilo zaustavljeno v Grabonošu, pri ogledu pa je v njem bila najdena črpalka in pribor za črpanje goriva.

Foto: PUMS

Za 34- in 25-letna osumljena, državljana Romunije je bilo odrejeno pridržanje in bosta s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine po 1. točki 1. odstavka 205. člena KZ-1 in poskusa storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi po 1. odstavku 299. člena KZ-1, privedena k preiskovanemu sodniku," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2020 ob 0:08 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE............ Www.Works44.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.