https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj neuradno potrdili rekordnih več kot 350 novih okužb

7.10.2020  

Po neuradnih podatkih RTV SLO je število novih okužb včeraj preseglo 300, natančneje naj bi jih bilo kar rekordnih 356.


V torek je število na novo zaznanih okužb poskočilo in prvič preseglo število 300, po neuradnih podatkih jih je bilo kar 356. Kakšen je podatek o številu testiranih, še ni znano, poroča RTVSLO.

Vlada je sicer že včeraj napovedala nove ukrepe, ki si jih lahko preberete tukaj. Napovedana je omejitev zbiranja, spremembe dela v gostinskih lokalih in omejitev oseb v javnih prostorih, od danes pa morajo v vseh večstanovanjskih stavbah biti nameščeni razpršilniki za razkuževanje rok.

Danes se je na Twitterju oglasil tudi predsednik vlade Janez Janša in opozoril naj bo včerajšnji rekordni dan streznitev za vse.

 

 

Več sledi…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2020 ob 9:32 gost gost

      Te podatke že včeraj Kacin znal 1 uro pred polnočjo in jih tudi v oddaji povedal, čudno da ni znano koliko je bilo testiranih. Vidim da ljudje povsod po trgovinah, črpalkah itd. nosijo maske, a številke vztrajno rastejo, so mogoče maske čisto brez učinka?

      13 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.10.2020 ob 9:35 gost

        SVETOVNO ZNANI STROKOVNJAKI ( NE NASTAVLJENCA KREK IN SDS DOKTORCA ) SO IZJAVILI, DA MASKE PROTI TEMU VIRUSU NE KORISTIJO, CELO ŠKODIJO.

        11 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.10.2020 ob 9:32 gost

      LARI FARI. LAŽETE. ŠTEVILO POZITIVNIH - NE OKUŽENIH !!!! - ( MORALI BI POZNATI RAZLIKO MED POZITIVEN TEST IN OKUŽEN ČLOVEK!!!!!!!!!!!! ) POZNANO, ŠTEVILO OPRAVLJENIH TESTOV PA NI ZNANO. SAMI SEBI LAŽETE. KAJ MISLITE, DA SMO DVOLETNI OTROCI, DA NAM BOSTE VSAK DAN LAGALI?? SKULIRAJTE SE!!.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2020 ob 10:16 gost

      Prekleti nastavljenci lažnivi. Tudi za vašo rit raste šiba. Hudo bo za vas, ko vas ta šiba doleti.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2020 ob 10:19 G. O. S. T. gost

      Številke morajo opravičiti nakradeni denar kroga si vsi po vrsti kopičijo na račune. Ker ko bo dega sranja konec bodo vlada in stroka finančno stabilni ostali glupi narod keri zdaj kluma brez vsega za življenje.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2020 ob 10:28 gost

      PISUNI DANES BOSTE VEČKRAT ZAVRŠILI. NAPIŠITE 10 ČLANKOV O TEJ PRAVLJICI.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.10.2020 ob 20:00 Lika gost

      Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Hosset.Com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.