https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh?

08.10.2020 ob 11:50  

Agencija Republike Slovenije sporoča, da bo danes še pretežno jasno, del dopoldneva bo ponekod po nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19 stopinj, na Primorskem do 21 stopinj.


Jutri in v soboto bo v Pomurju povečini oblačno ali pretežno oblačno, v nedeljo je možnost dežja. Temperature bodo zjutraj od 6 do 9 stopinj, čez dan 14 do 19 stopinj. V nedeljo se bodo temperature čez dan dvignile le do 10 stopinj. Ohladilo se bo. Zjutraj in del dopoldneva je lahko ponekod po nižinah še megla.

Obeti

V noči na nedeljo se bo povsod pooblačilo, pričelo bo deževati. Občutno hladneje bo. Meja sneženja se lahko spusti do alpskih dolin. Od nedelje do petka kaže na povečini oblačno vreme s pogostimi padavinami. Od nedelje do torka se meja sneženja občasno lahko spusti pod 1000 m nadmorske višine. V drugi polovici tedna bo nekoliko topleje.

 V nedeljo nas bo dosegla izrazita hladna fronta

"Zapihali bodo vetrovi severnih in vzhodnih smeri. Meja sneženja se bo, glede na trenutne izračune meteoroloških modelov, spustila krepko pod 1500 m nadmorske višine," navaja Neurje.si. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.