https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Policija bo v naslednjih dneh pozorna, če se upoštevajo ukrepi

08.10.2020 ob 15:00  

Iz PU Murska Sobota sporočajo, da naj spoštujemo ukrepe za zajezitev epidemije, tako zaradi sebe kot zaradi drugih.


Zaradi izjemnega povečanja števila okuženih in s tem poslabšanja epidemiološkega stanja v državi bo policija v naslednjih dneh z različnimi oblikami dela, kot so skupni nadzori z zdravstvenim inšpektoratom in drugimi pristojnimi inšpekcijskimi službami, ugotavljanje kršitev v samostojnih nadzorih, varovanje javnih zbiranj, in pri izvajanju rednih nalog še bolj pozorna, ali se upoštevajo priporočila strokovnjakov in sprejete zakone ter odloke, ki odrejajo posamezne ukrepe za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni.

Čeprav so prepovedi, še posebej tiste, ki močno vplivajo na družabno življenje ljudi, za vsakega razumljivo neprijetne, pa je njihovo spoštovanje izjemnega pomena za dobro vseh. Še posebej zaradi najbolj ranljivih skupin, za katere bi bila okužba s koronavirusom lahko usodna.

*Foto: Fb Slovenska policija

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2020 ob 9:33 Vlado gost

      Zelo neprijetni nadzori za policijo in inšpektorje, vendar če res hočemo vsaj zmanjšati število okuženih, je takšne nadzore potrebno opravljati in kršitelje tudi ustrezno kaznovati ne samo opozarjati, ker to ne zaleže.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.10.2020 ob 6:49 gost gost

      dajte no nehajmo srat z to korono zadnjič me ustavi policist na kanalu na tišinski cesti češ da sem vozil prehitro in mi seveda napiše plačilni nalog čeravno po ustavi mi ne sme soditi ker nima teh pravice kajti sodi mi lahko samo sodnik žal se tega zaveda premalo slovencev in pustimo zdaj to policist ki je obravnaval moj prekršek je bil seveda korekten ni kaj ampak v času postopka ni nosail zaščitne maske na drugi strani po štrašite ljudi kako bo policija nadzorovala ukrepe nošenja mask dajte no malo se zorganizirajte ne obnašajte se nerazumno in ne bodite posmeh javnosti

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.