https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Akcija Podarimo zvezek pomagala kar 238 otrokom iz Pomurja

17.10.2020 ob 14:30  

Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src je skupaj z Lokalna razvojna fundacija za Pomurje letos četrtič izvedla tradicionalno dobrodelno akcijo z naslovom Podari zvezek, s katero so zbirali šolske potrebščine z namenom, da bi otrokom in staršem iz socialno šibkejših družin olajšali vstop v novo šolsko leto.


Letos so se akciji pridružili tudi Klub prekmurskih študentov, Klub študentov Lendava, KLINKA – študentski klub iz Gornje Radgone in Prleški študentski klub, ki so pomagali pri zbiranju potrebščin, spodbujali mlade k dobrodelnosti in preko svojih družbenih strani promovirali akcijo, prav tako pa so akcijo podprli z donacijo šolskih potrebščin.

*Foto: Lrf Pomurje

Pomagali 238 otrokom iz Pomurja

Pakete šolskih potrebščin je prejelo kar 238 otrok. Paketi so bili različni glede na to, kaj je posamezni otrok potreboval in glede na zalogo šolskih potrebščin. Na zbirnih točkah, ki so bile letos vzpostavljene na 18 mestih po Pomurju in tudi v BTC Ljubljana, se je v letošnjem letu zbralo manj šolskih potrebščin kot v preteklih letih, k čemur je nedvomno prispevala epidemija in finančne stiske, v katerih se je znašlo veliko družin.

Zbralo se je tudi 67 evrov SMS donacij zbranih s pošiljanjem dobrodelnega SMS-a, pri katerem podarimo 1 evro. Prispelo je tudi 1100 evrov donacij s strani organizacij in podjetij. Organizatorji akcije so še toliko bolj hvaležni vsem donatorjem, ki so akcijo podprli finančno ali z donacijo šolskih potrebščin. Zahvala gre tudi številnim zaposlenim ali prostovoljcem iz različnih organizacij, ki so priskočili na pomoč z zbiranjem šolskih potrebščin.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2020 ob 17:51 gost

      Zakaj bi spet ljudje morali pomagati saj smo pa ja mi socialna država. Keri je dolžnost da to uredi ne pa da si vsi vele debeluhari v vladi bašejo denar za sebe. Ali pa pri delo iz Vatikana sponzorji da pobašejo denar za svoje luksnozno življenje in za preverznosti kere izvajajo golazen.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2020 ob 18:05 kilonja gost

        sEVEDA SMO SOCIALNA DRŽAVA, PODPIRAMO VEČ KOT 3000 ZAPOSLENIH NA RTVSLO, PA 2.5 MILIARDE EVROF DAJEMO NEVLADNIM ORGANIZACIJAM.

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2020 ob 18:20 KILONJA gost

      Socialna podpora pa že skoraj visoka kak minimalna plača !! Te pa ka nega socialne države ? Pitajte določeno manjšinsko skupino či njin je trbej plačivati za zvezke, učbenike, svinčnike, malico v šoli itdPitaj kelko pejnez ide za ILEGALNE migrante, pa šiptarske migrante...smo mi , pretirano socialna država, samo nej do poštenih Slovencev !!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2020 ob 19:56 gost

      To kaj se dogaja trenutno v ljubi Slovenije ni več normalno. Vele pizdek JJ je dosig ka več javnost več nede zvedela kako se krade v državi kdor je pravnomočno obsojeni. Kajti diktator se je zaščito pred glupi narudon ka se o njem in njegovin prijatelji nebo več pisalo. POČIVAUŠKO, HOJSEKI, TUNINČEKI, HRVATI, ITD IDIOTI IZDAJALCI.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2020 ob 20:01 gost gost

      Kilonja, dobro, ka se ne zavedaš, kak si blesav. Samo telko, s takšimi nemaš kaj razpravlati, sicer pa, vej nevejš sploj ka pisariš. Beda od bede.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.