https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slovenija visoko premagala Moldavijo, Bohar poskrbel za dve asistenci

15.10.2020  

Slovenska nogometna reprezentacija je na četrti tekmi Lige narodov premagala Moldavijo. Slovenci so zadeli štirikrat, v osmi minuti je zadel Sandi Lovrič, za hat-trick pa je v nadaljevanju tekme poskrbel Haris Vučkić. V prvi postavi je začel tudi Prekmurec Damjan Bohar, ki je poskrbel za dve asistenci.


Moldavija – Slovenija 0:4 (0:3)

Lovrić v 8. min, Vučkić v 37. (iz 11-m), 42. in 55. min (iz 11-m)

Slovenija: Oblak, Balkovec, Mevlja, Blažič (od 74. Mitrović), Skubic, Verbič, Kurtić, Bijol (od 83. Petrovič), Bohar (od 74. Rep), Lovrić (od 78. Vetrih), Vučkić (od 78. Bizjak)

Moldavija: Namasco, Reabciuk, Racu, Armas, Mudrac (od 46. Craciun), Platica (od 59. Milinceanu), Carp (od 46. Caimacov), Cociuc, Ionita (od 74. Taras), Rata, Nicolaescu (od 79. Spataru)

Napadalneje so sicer začeli domačini. Že v 4. minuti je bil na veliki preizkušnji Jan Oblak, po kotu je v bližini gola poskusil Ion Nicolaescu, prvi slovenski vratar pa je dobro posredoval in preprečil vodstvo domačih.

Že štiri minute pozneje so Slovenci izpeljali protinapad, po desni je potegnil Bohar in podal pred gol, kjer je bil spreten Sandi Lovrić in žogo preusmeril v mrežo za vodstvo z 1:0.  Tudi v nadaljevanju so Slovenci večkrat zapretili. Kekovi izbranci so nato podvojili prednost v 37. minuti, ko je Vučkić unovčil enajstmetrovko, ki jo je zakrivil Igor Armas s spotikanjem Verbiča v kazenskem prostoru.

V 42. minuti je bilo že 3:0. Lovrić je podal na desno stran proti Boharju, Vučkić, ki je bil v prepovedanem položaju, je žogo izpustil, Prekmurec pa je nato podal pred vrata, kamor je pritekel prav Vučkić in žogo poslal v prazno mrežo.

Slovenci so v 55. minuti unovčili novo enajstmetrovko s prekrškom nad Juretom Balkovcem, z bele pike pa je bil spet zanesljiv Vučkić. Pozneje so Slovenci brez težav nadzorovali potek tekme.

Slovenija je z desetimi točkami na vrhu lestvice lige C, pred drugouvrščeno Grčijo, ki ima osem točk. Prvo mesto v skupini vodi v višjo ligo - ligo B. Reprezentanco 15. novembra doma čaka obračun s Kosovom, tri dni kasneje pa še gostovanje v Grčiji.

*Foto: NZS (Twitter)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2020 ob 15:49 gost

      Francija ; Slovenija - 8 : 0 bi se posral ene siromake lahko premagaš .

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.