https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Med najbolje ocenjenimi zdravniki tudi zdravnica iz Zdravstvenega doma Lendava

18.10.2020 ob 13:30  

Slovenski zdravniki specializanti so v anonimni anketi Sveta za izobraževanje Zdravniške zbornice Slovenije ocenili svoje mentorje in ustanove. Med njimi je tudi zdravnica, ki že leta deluje v ambulanti v Dobrovniku.


Zdravnica iz Zdravstvenega doma Lendava Julijana Hebar Kepe je z najboljšo možno povprečno oceno 5 med najbolje ocenjenimi zdravniki, so zapisali na lendavski občini. Julijana Hebar Kepe, specialistka splošne medicine, že 28 let dela v ambulanti v Dobrovniku, ki je del Zdravstvenega doma Lendava.

»Tudi trije oddelki soboške bolnišnice so bili prepoznani kot odlični, in sicer oddelek za perioperativno medicino, odsek za travmatologijo Kirurškega oddelka ter Otroški oddelek Splošne bolnišnice Murska Sobota. Na ZZS so pojasnili, da so se za anketo odločili iz prepričanja, da je zdravnikovo najpomembnejše poslanstvo resda zdraviti bolnika, vendar je takoj za tem oziroma skoraj sočasno zdravnikova dolžnost svoje znanje prenašati mlajšim kolegom,« so še zapisali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2020 ob 14:19 gost

      Za moje otroke je bil najboljši zdravnik Nenad Petrovič. Tudi zame kadar sem rabil nujno pomoč. Hvala mu za vse dobro kar je storil za mojo družino in skupnost.

      19 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2020 ob 5:56 ecobobo gost

      še zdaleč ni tako dobra. ocena je zgolj slučajno padla. z moje strani pa je zagotova ena.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2020 ob 6:50 Pacientka gost

      Zame je najbolsi zdravnik ortopet. Dr. marko hanz. Je dober zdravnik in tudi. Predvsem. Cuten clovek

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.10.2020 ob 10:02 PACIENTKA gost

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.