https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Danilo Kacijan znova kandidira za mesto podpredsednika NZS

17.10.2020  

Volilna komisija NZS je na svoji 2. seji obravnavala prispele kandidature za prihajajoče volitve za predsednika in podpredsednike Nogometne zveze Slovenije. Za mesto predsednika NZS se poteguje en kandidat, medtem ko za štiri podpredsedniška mesta kandidira pet kandidatov.

Komisija je prejela šest pravočasnih in popolnih kandidature, in sicer eno za mesto predsednika ter pet za štiri podpredsedniška mesta NZS ter določila vrstni red kandidatov.

Kandidat za predsednika NZS (z navedbo predlagateljev po abecednem vrstnem redu):

1. Radenko Mijatović (MNZ Celje, MNZ Lendava, MNZ Ljubljana, MNZ Maribor, MNZ Murska Sobota, MNZ Ptuj in ZNSS)

Foto: nzs.si

Kandidati za podpredsednike NZS (po vrstnem redu, določenem z žrebom; z navedbo predlagateljev):

1. Dejan Germič (MNZ Maribor)

2. Danilo Kacijan (MNZ Murska Sobota)

3. Stanko Glažar (MNZ Ptuj)

4. Gvido Mravljak (MNZ Ljubljana)

5. Tamara Šnofl (NK Kungota, KMN Miklavž, NK Slivnica, NK Paloma, ŠD Partizan Pesnica, NK Jarenina, KMN Slovenske gorice, ŠD Jakobski dol, NK Lenart, NK Malečnik, NK Serdica, KMN Sv. Trojica, KMN Benedikt, NK Rače, ŠD Radlje ob Dravi, NK Vojnik, NK Vransko, NK Šentjur, NK Galeb Ankaran, ND Posavje Krško, NK Komen in NK Laško)

Vrstni red kandidatov, ki ga je na 2. seji z žrebom določila volilna komisija NZS, bo v skladu z določili Pravilnika o volitvah in razrešitvah voljenih organov NZS upoštevan pri izvedbi volitev na Skupščini NZS, ki bo 26. oktobra 2020.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2020 ob 13:18 gost

      Te je tűdi vse povsedi zraven

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2020 ob 13:37 Nevtralen gost

      To je slika slovenskega nogometa...Mijatovic edini kandidat za predsednika,Kacjan podptedsednik!? Zato pa nam je reprezentancni ter klubski nogomet na samem dnu evropskega ranga. Vsi ti veljaki s selektorjem na celu samo dosti ter lepo govorijo,nogomet pa nam tone vse nizje...ce se sploh se nizje da! Pa vsi brez odgovornosti,Gliha je eden izmed pokazateljev kako se dela in kaksno podporo imajo dolocene osebe pri predsedniku...

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2020 ob 14:32 večni gost

      vsaka ti čast Danilo kak ladaš 4-6 pomembnih funkcij,čestitam

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2020 ob 16:28 gost

      Pa vsi vkup glih spravijo izobrazbo za en fax

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.10.2020 ob 16:55 gost

      Balkanci še bodo naprej grobarji slovenskega nogometa s pomočjo tudi MNZ Sobota, MNZ Lendava. Prekmurci smo zmeraj bili rojeni za hlapce in to tradicijo nadaljujemo tudi v nogometu.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.10.2020 ob 9:40 Magyar Bacsi gost

      Kandidira tudi moj stari oče Risto Kubura.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.