https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili 24 novih okužb

17.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 5605 testiranj na covid-19, od tega je bilo 898 oseb pozitivnih.

V petek so v Pomurju potrdili 24 novih primerov

V petek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. Po tri primere so potrdili v občinah Murska Sobota, Lendava, Kuzma in Radenci, po dve v občinah Odranci, Puconci in Moravske Toplice, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Beltinci, Črenšovci, Šalovci, Gornja Radgona, Grad in Velika Polana. 

V Pomurju 214 aktivnih primerov

V Pomurju je 214 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 43 v občini Murska Sobota, 31 v občini Beltinci, 19 v občini Ljutomer, 15 v občini Tišina, 14 v občini Odranci, 13 v občini Črenšovci, 9 v občini Puconci, po 8 v občinah Lendava, Moravske Toplice in Sveti Jurij ob Ščavnici, 7 v občini Šalovci, po 5 v občinah Radenci in Turnišče, po 3 v občinah Apače, Gornja Radgona, Grad , Križevci in Rogašovci, po 2 v občinah Razkrižje in Velika Polana ter po 1 v občinah Cankova in Hodoš.

V četrtek so v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v 13 pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota in 4 v občini Odranci. Po 2 okužbi so potrdili v občinah Ljutomer in Kuzma ter po eno v občinah Beltinci, Lendava, Puconci, Turnišče, Rogašovci, Križevci, Gornji Petrovci, Cankova in Hodoš.

V sredo so v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 8 pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, 5 v občini Črenšovci, po 3 v občinah Beltinci, Ljutomer in Tišina. Dve okužbi so potrili v občini Šalovci, po eno okužbo pa v občinah Lendava in Gornji Petrovci.

V torek so v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v 13 občinah.15 okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, 5 v občini Odranci, 4 v občini Tišina, po 2 okužbi pa v občinah Puconci, Beltinci, Črenšovci in Ljutomer. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Rogašovci, Kuzma, Grad, Moravske Toplice, Apače in Gornja Radgona.

V ponedeljek so v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v osmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občinah Beltinci in Šalovci, po dve okužbi pa v občinah Puconci in Odranci. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Murska Sobota, Moravske Toplice, Ljutomer in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo so v Pomurju potrdili 4 nove okužbe

V nedeljo so potrdili okužbo v treh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v občinah Razkrižje in Šalovci.

V soboto so v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v enajstih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Beltinci in Tišina, tri v občini Murska Sobota, dve v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Puconcih, Turnišču, Odrancih, Veliki Polani, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici, in Juršincih.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2020 ob 15:02 Gost gost

      Evo vestnik poroča 22 pomurec 24 in kdo ima prave podatke vsaj to se zmenite

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2020 ob 20:31 Robert gost

      Pomurje ne obstaja to je umetna tvorba debilov.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2020 ob 17:09 Tuuzz gost

      Pomurje je bilo in bo, dokler bo obstajal svet. So posamezniki ki ne vedo kje so doma in stnujejo. Slabo poznavanje geografkije države. Nazaj v šolo pa bodo posamezniki vedeli kje je pomurje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.