https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Domu Kuzma potrdili okužbo

20.10.2020  

V Domu Kuzma je bila potrjena okužba s Covid-19.


Iz doma starejših v Kuzmi sporočajo, da je bila potrjena okužba s Covid-19 in sicer pri enem zaposlenem. Takoj po potrditvi z okužbo, so v sodelovanju z NIJZ in v skladu s strokovnimi navodili sprejeli vse potrebne ukrepe. Dom Kuzma ima trenutno status tako imenovane »sive cone«.

»V domu poteka testiranje vseh zaposlenih, kot tudi vseh stanovalcev. Prav tako so nas iz Splošne bolnišnice Murska Sobota obvestili, da je okužen še stanovalec našega doma, ki je trenutno hospitaliziran pri njih. Dom je do nadaljnjega zaprt za vse obiske, prepovedani pa so tudi izhodi stanovalcev iz doma,« so sporočili iz doma.

*Foto: Dom Kuzma (fb)

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2020 ob 21:12 gost

      To je vse prineseno z te nebeske sole zaprli bi solo ka nej sran zopana ka je silo bi zaprli nej ka vse nagnezdite celo obcino ljudi ka vas ne sram

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2020 ob 10:46 gost

        Če bi bilo v moči župana bi šola bila zaprta, ampak žal je župan brez moči v naši ljubi Sloveniji. Tak ka nej na pamet!

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2020 ob 13:08 EMIL gost

        GES MISLIM KA VSAK GLEDA SAMO ZA SVOJO DENARNICO ZA VSE DRUGO OJEJ POZABTE KRIZNI STAB PA CIVILNA DRUŽBA BI MORALA SE POBRINUTI ZAL PA TO PRINAS NE DELUJE ENI BI LEKO PA NESMEJO DRUGI BI MORALI PA NESCEJO ZNATE KAK SO GOSLJARJI PRAVLI BREZ PENES MI SPILALI NEMO

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2020 ob 13:55 EMIL gost

        ZNAS TI STO IMA KORONO V OBCINI KUZMI PA SE PREDSTAVI TAK KAK JAZ IME TI ĐOŠ ALI PISTA PA TAK KAK SE SIKA NEJ PA NIKA MODRIVLJATE PO OPCINI PIČKA PA NE VIPAS POKAZATI KA BOŠ ZNAL GES MOM LEPO ZENO NA MOSKE SAMO GLEDAM PRI SANKU STERI JE SPIL PA NE NA MOJ RACUN SAMO TUDI NA DRIGI PA GA VEČ NEGA DA BI BIL NA VRSTI MOGOCE SI TI TI TAK

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2020 ob 5:07 Mokicq gost

      Še hvala Bogu, da nista v karanteni mama in hči.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.