https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tekma med Beltinci Klima Tratnjek in Domžalami zaradi okužbe s COVID-19 prestavljena

20.10.2020  

Tekma 2. kroga Pokala Union med Beltinci Klimo Tratnjek in Domžalami, ki bi morala biti odigrana jutri, 21. oktobra 2020, se zaradi okužbe s COVID-19 znotraj ekipe Domžal preloži na sredo, 11. 11. 2020, ob 13. uri, so zapisali pri ND Beltinci Klima Tratnjek. 

"Nogometni klub Domžale sporoča, da je glavni trener Dejan Djuranović prejel pozitiven izvid na koronavirus (Covid-19). Tako strateg rumene družine kot preostanek članskega moštva bo do prejema rezultatov naslednjega testiranja, ki bo na sporedu že jutri dopoldne, v samoizolaciji," so zapisali pri NK Domžale.

Tudi pokalna tekma med NK Nafta 1903 in Fužinar Vzajemci, ki bi morala biti odigrana jutri, je preložena. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Nogometaši Mure se bodo v pokalnem tekmovanju v četrtek, 22. oktobra, ob 14. uri pomerili s ptujsko Dravo.

* Foto: arhiv Pomurec.com 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2020 ob 18:52 suto gost

      Bole se čouvlite po jajcaj kak pa ka se preseravlete pa zapravlate denar ,ki van ga že krvavo primanjkuje! vSI BI RADI samo nekaj ,ge nej trbej delati samo da bi kasejrali deca toga nega pa ga nede!!!!!!!!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2020 ob 19:15 brc gost

      Karanovič zdaj maš pa čas ka se pripraviš za tekmo z Dekanami Če pa kiksneš pa sploj več ne stopi v Beltince Samo so tri pike rešitev

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2020 ob 9:21 navijač gost

      Bravo brc. Samo 3 točke. Če be Karanovič pustimo v Dekanih. Čitaj Karanovič ka boš znal ka te čaka.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.