https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

OŠ Bogojina zmagovalka natečaja za najboljši prispevek v okviru Evropskega tedna mobilnosti

22.10.2020 ob 7:00  

Učenci občine Moravske Toplice in Mestne občine Murska Sobota, ki so v prejšnjem šolskem letu opravili izpit za kolo, se vsako leto družijo na skupni prireditvi v okviru Evropskega tedna mobilnosti izmenično v Moravskih Toplicah ali Murski Soboti. Letos je zaradi ukrepov glede širjenja bolezni Covid-19 bila skupna prireditev odpovedana in je Evropski teden mobilnosti potekal ločeno oz. na posamezni šoli.

Učenci osnovnih šol so pripravili tekmovanja spretnostne vožnje na kolesih na posamični šoli. Učenci OŠ Fokovci pa so izvedli v okviru šole v naravi na Debelem Rtiču pohod v Ankaran. Vse šole so tekmovale tudi pri pripravi najboljšega prispevka o poteku Evropskega tedna mobilnosti na njihovi šoli.

Najboljšega so pripravili učenci OŠ Bogojina. Njihov prispevek si lahko pogledate na spodnjem videoposnetku.

Prispevek učencev Osnovne šola I Murska Sobota:

Prispevek učencev Osnovne šola II Murska Sobota:

Prispevek učencev Osnovne šola III Murska Sobota

Teden mobilnosti Dvojezična osnovna šola Prosenjakovci Ketnyelvu Altalanos Iskola Partosfalva in njihov prispevek: 

ETM V OŠ FOKOVCI

Učenci 6. razreda so bili v tednu mobilnosti na Primorskem. V okviru šole v naravi na Debelem Rtiču so izvedli tudi pohod v Ankaran, ki je bil namenjen ETM 2020, dnevu brez avtomobila.

Projekt Evropski teden mobilnosti v Moravskih Toplicah podpira Evropska unija skozi LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007), integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstev Sklada za podnebne spremembe in sredstvi Ministrstva za infrastrukturo in Ministrstva za okolje in prostor.

 

PR

    Fotogalerija