https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili rekordnih 99 novih okužb

22.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 6215 testiranj na covid-19, od tega je bilo 1663 oseb pozitivnih.

Najvišji delež aktivnih okužb imajo v občinah Odranci (2,676%), Sodražica (1,734%) in Kuzma (1,588%)Edina občina brez potrjenega primera okužbe v državi ostaja Sv. Jurij v Slovenskih goricah.

V sredo v Pomurju potrdili 99 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 20 pomurskih občinah. 14 v občini Puconci, 11 v občini Kuzma in Murska Sobota, 8 v občini Grad in Beltinci, 7 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Lendava, 5 v občini Rogašovci, 4 v občini Odranci, Gornja Radgona, Ljutomer in Tišina, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Veržej, Šalovci in Velika Polana, po ena v občinah Gornji Petrovci, Radenci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Križevci.

V Pomurju 470 aktivnih primerov

V Pomurju je 470 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 90 v občini Murska Sobota, 44 v občini Odranci in Beltinci, 42 v občini Puconci, 32 v občini Ljutomer, 26 v občini Tišina, 25 v občini Kuzma, 20 v občini Lendava in Moravske Toplice19 v občini Črenšovci, 12 v občini Šalovci in Turnišče, 11 v občini Grad in Gornja Radgona, 9 v občini Radenci, 7 v občini Velika Polana, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici, 6 v občini Veržej, 5 v občini Gornji Petrovci, 4 v občini Križevci, Razkrižje in Apače, po 3 v občinah Hodoš in Cankova. En aktiven primer je še v občinah Dobrovnik in Kobilje.

V torek v Pomurju potrdili 79 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v 19 pomurskih občinah. 15 v občini Murska Sobota, 8 v občini Odranci, 7 v občini Ljutomer in Puconci, 6 v občini Moravske Toplice, 5 v občini Tišina, Beltinci in Črenšovci, 4 v občini Gornja Radgona, po tri v občinah Kuzma in Turnišče. Dve v občinah Lendava, Veržej in Apače ter po ena v občinah Gornji Petrovci, Kobilje, Šalovci, Velika Polana in Radenci.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v 17 pomurskih občinah. 14 v občini Murska Sobota, 8 v občini Puconci ter 4 v občini Odranci. Po dve okužbi so potrdili v občinah Črenšovci, Beltinci, Tišina, Radenci, Ljutomer in Razkrižje. Po eno okužbo pa v občinah Šalovci, Moravske Toplice, Dobrovnik, Lendava, Turnišče, Cankova, Grad in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo v Pomurju potrdili 31 novih okužb

Včeraj so potrdili okužbo v dvanajstih pomurskih občinah. Po pet okužb je bilo potrjenih v občinah Odranci in Murska Sobota, po štiri okužbe v občini Beltinci, po tri v občinah Puconci in Ljutomer, po dve v občinah Gornji Petrovci, Kuzma, Veržej, Sv. Jurij ob Ščavnici. Ena okužba je bila potrjena v občinah Križevci, Turnišče in Gornja Radgona.

V soboto so v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v štirinajstih pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v občini Odranci, po pet v občinah Murska Sobota in Lendava ter po tri okužbe v občinah Črenšovci in Kuzma. Po dve okužbi so potrdili v občinah Beltinci, Puconci, Velika Polana in Hodoš, po eno okužbo pa v občinah Ljutomer, Tišina, Šalovci, Turnišče in Cankova.

V petek so v Pomurju potrdili 24 novih primerov

V petek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. Po tri primere so potrdili v občinah Murska Sobota, Lendava, Kuzma in Radenci, po dve v občinah Odranci, Puconci in Moravske Toplice, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Beltinci, Črenšovci, Šalovci, Gornja Radgona, Grad in Velika Polana.

V četrtek so v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v 13 pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota in 4 v občini Odranci. Po 2 okužbi so potrdili v občinah Ljutomer in Kuzma ter po eno v občinah Beltinci, Lendava, Puconci, Turnišče, Rogašovci, Križevci, Gornji Petrovci, Cankova in Hodoš.

V sredo so v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 8 pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, 5 v občini Črenšovci, po 3 v občinah Beltinci, Ljutomer in Tišina. Dve okužbi so potrili v občini Šalovci, po eno okužbo pa v občinah Lendava in Gornji Petrovci.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2020 ob 15:48 gost

      Koronek koronek ka nan delaš samo stroka je pozabila ka že tudi gripa, bronhitis, angine itd su začeli razhajari. Oni bedaki pa itak ne ločijo kero je keri virus.

      14 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.10.2020 ob 16:07 .............. gost

      kaj bi ppisali vi pedri na prtalu, če ne bi izmislili tega sranja, a za vas sploh obstaja še kaka bolezen, recimo, koliko otrok bo letos zaradi gripe v bolnišnicah, pa o kovidu sploh ne bo govora. Razmišljanje vlade, otrokom ni bilo treba in ni nošenje mask, so pa prenašalci virusa, razumi če moreš. A se je Beovička to vprašala.In Rozman, 7minut pljuje brez maske v novinarske mikrofone, nato pa jih novinarji pristavijo drugemu govorcu.

      12 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.10.2020 ob 17:44 Tri pike gost

      Ti bi bil dober za vlogo kozla Lisca v Kozlovski sodbi v Višnji gori ,napisano za tebe.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.10.2020 ob 18:42 gost

      Še dobro da ti obstojaš in stroko poučiš katero je kateri virus.Levuharski gnoj.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.10.2020 ob 20:37 Vietnam gost

      Malo bole sexajte ka de bole razno šau

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.10.2020 ob 23:51 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works44.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.10.2020 ob 23:52 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works44.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.