https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Ljutomerski dom starejših sporočil slabo novico

24.10.2020  

Iz DSO Ljutomer sporočajo da, je oseba iz zdravstvenega zavoda, ki izvaja ambulanto družinske medicine in je v tem tednu delala v tej ambulanti žal pozitivna na virus SARS-Cov-2.

 

V domu so takoj pristopili k izvajanju vseh preventivnih ukrepov. Preverili so  vse stike te osebe z stanovalci in za le-te uvedli ustrezne preventivne ukrepe, kot predvideva krizni načrt v teh primerih.

»Upamo, da se bo vse dobro končalo,« so sporočili.

Zaradi zelo negotove epidemiološke situacije je sicer dom od prejšnjega tedna pa do nadaljnjega zaprt za obiske. Obiski stanovalcev so možni le v izjemnih primerih, za kar se je potrebno prej dogovoriti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.10.2020 ob 17:28 gost

      Kak de pa šče slaba novica ko se pride z krompirjevih počitnic iz hrvačke. Kajti danes 3 kolone od Ljubljane do Hrvaške meje. Zato je puklastin meje Nej zapru itak de pa glupi narod krijv kerog smu doma zaprli. Nej su upoštevali ukrepov. Tak kak zdrugejrani Krek pa naduti Kuritnik minister keri nemre krej od državnega kurita. Oba bi takoj mogla odstopiti.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.10.2020 ob 19:23 Nezadovoljna mama gost

      Zakaj pa noben ne objavlja koliko okužb je v domu starejših v Kuzmi saj je skupaj okuženih tako delavcev kot stanovalcev krepko čez 48 in še na veliko naraščajo okužbe. Bogi delavci kateri zdaj delajo.

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.10.2020 ob 21:20 Nezadovoljni sin gost

      Bogi delavci kateri zdaj delajo , ja pa vnesli so ga zaposleni , ja pa še bole bogi varovanci !

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2020 ob 7:24 gost

        Mislin da je čisto vseeno gdo ga je vnesel tudi ti si lahko jutri pozitiven zdaj pa je kriv tisti ki skrbi za tvije starsezelo grdo z tvoje strani

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.10.2020 ob 14:24 Risto Kubura gost

      Puklasti Jajo se je usral, smrdi kot 100 hudičev.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.