https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili rekordnih 102 novih okužb

25.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 5776 testiranj na covid-19, od tega je bilo 1675 oseb pozitivnih.

V soboto v Pomurju potrdili 102 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v 21 pomurskih občinah. 29 v občini Murska Sobota, 12 v občini Beltinci, 8 v občini Tišina, 7 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Puconci in Gornja Radgona, 4 v občini Kuzma in Grad, 3 v občini Odranci, Lendava, Radenci in Sv. Jurij ob Ščavnici. 2 okužbi sta bili potrjeni v občinah Turnišče in Veržej, ena okužba pa v občinah Rogašovci, Gornji Petrovci, Šalovci, Ljutomer, Križevci in Apače.

V Pomurju 704 aktivnih primerov

V Pomurju je 704 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 153 v občini Murska Sobota, 66 v občini Puconci, 58 v občini Kuzma, 55 v občini Odranci, 54 v občini Beltinci, 37 v občini Ljutomer, 33 v občini Tišina, 33 v občini Moravske Toplice, 27 v občini Lendava, 26 v občini Črenšovci, 19 v občini Gornja Radgona, 17 v občini Turnišče, 16 v občini Grad in v občini Križevci, 15 v občini Radenci, 14 v občini Šalovci, 12 v občini Veržej, 11 v občini Gornji Petrovci, 8 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici,7 v občini Cankova in Rogašovci, 6 v občini Velika Polana, 5 v občini Apače, 3 v občini Razkrižje in v občini Hodoš. Dva aktivna primera sta v občini Dobrovnik, en aktiven primer je še v občini Kobilje.

V petek v Pomurju potrdili 76 novih okužb

V petek so potrdili okužbo v devetnajstih pomurskih občinah. 18 v občini Murska Sobota, 10 v občini Puconci, 7 v občini Beltinci in Ljutomer, 4 v občini Križevci, Grad in Tišina, 3 v občini Turnišče, Moravske Toplice in Gornji Petrovci, 2 v občini Cankova, Kuzma, Odranci in Veržej, 1 v občinah Šalovci, Rogašovci, Lendava, Gornja Radgona in Radenci.

V četrtek v Pomurju potrdili 81 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v 19 pomurskih občinah. 21 v občini Murska Sobota, 13 v občini Puconci, 7 v občini Odranci, 5 v občini Ljutomer, 4 v občinah Moravske Toplice, Beltinci in Lendava, 3 v občinah Križevci in Radenci, 2 v občinah Kuzma, Cankova, Tišina, Turnišče, Črenšovci, Veržej in Gornja Radgona. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Grad, Gornji Petrovci in Dobrovnik.

V sredo v Pomurju potrdili 99 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 20 pomurskih občinah. 14 v občini Puconci, 11 v občini Kuzma in Murska Sobota, 8 v občini Grad in Beltinci, 7 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Lendava, 5 v občini Rogašovci, 4 v občini Odranci, Gornja Radgona, Ljutomer in Tišina, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Veržej, Šalovci in Velika Polana, po ena v občinah Gornji Petrovci, Radenci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Križevci.

V torek v Pomurju potrdili 79 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v 19 pomurskih občinah. 15 v občini Murska Sobota, 8 v občini Odranci, 7 v občini Ljutomer in Puconci, 6 v občini Moravske Toplice, 5 v občini Tišina, Beltinci in Črenšovci, 4 v občini Gornja Radgona, po tri v občinah Kuzma in Turnišče. Dve v občinah Lendava, Veržej in Apače ter po ena v občinah Gornji Petrovci, Kobilje, Šalovci, Velika Polana in Radenci.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v 17 pomurskih občinah. 14 v občini Murska Sobota, 8 v občini Puconci ter 4 v občini Odranci. Po dve okužbi so potrdili v občinah Črenšovci, Beltinci, Tišina, Radenci, Ljutomer in Razkrižje. Po eno okužbo pa v občinah Šalovci, Moravske Toplice, Dobrovnik, Lendava, Turnišče, Cankova, Grad in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo v Pomurju potrdili 31 novih okužb

Včeraj so potrdili okužbo v dvanajstih pomurskih občinah. Po pet okužb je bilo potrjenih v občinah Odranci in Murska Sobota, po štiri okužbe v občini Beltinci, po tri v občinah Puconci in Ljutomer, po dve v občinah Gornji Petrovci, Kuzma, Veržej, Sv. Jurij ob Ščavnici. Ena okužba je bila potrjena v občinah Križevci, Turnišče in Gornja Radgona.

V soboto so v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v štirinajstih pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v občini Odranci, po pet v občinah Murska Sobota in Lendava ter po tri okužbe v občinah Črenšovci in Kuzma. Po dve okužbi so potrdili v občinah Beltinci, Puconci, Velika Polana in Hodoš, po eno okužbo pa v občinah Ljutomer, Tišina, Šalovci, Turnišče in Cankova.

 

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2020 ob 16:42 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kurbe leve s temi bicikli so vso Slovenijo so zastrupili Banda rdeča parazitska

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2020 ob 6:16 Lipa3 gost

        Ej,si tij resan brez mozganov kak vsi jansisti ka mate namesto mozganov otrobe?,Sploj kaj mislite?Pa v Avstriji,Hrvaskem in celi Evropi je isto pa so nej biciklini krivij.Vsi ste ze puklast bogi.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.10.2020 ob 21:56 gost

      Ka brijšeta komentarje sranjaša blesavi HLAPČEVSKI.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.10.2020 ob 21:59 gost

      Tij gobec lendavski zabiti hlapec Adekov rdiči si tij pa tvoj her komandos keri mA šče zdaj kumonistično knjižico pod vankišun. ŠTEKAš tele Vogrsko.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.