https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Od sobote spremembe del na pomurski avtocesti

29.10.2020 ob 9:00  

Po podatkih Prometno-informacijskega centra, se na pomurski avtocesti obetajo spremembe del.

Kot sporočajo, bodo v soboto, 31. oktobra, predvidoma po 17. uri pričeli z umikanjem zapore na pomurski avtocesti, med Vučjo vasjo in Lipovci.

Foto: FB Promet.si

Za promet se odpre priključek Murska Sobota iz smeri Maribora proti Lendavi ter izvoz na počivališče. Od nedelje, 31. oktobra, do predvidoma 13. novembra bosta zaprta le še oba prehitevalna pasova, promet bo potekal po obeh voznih pasovih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2020 ob 21:25 Vojko gost

      kak da koga zdaj to briga če smo zapreti v občine kak psi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.