https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V prihodnjem mesecu popolna zapora ceste od krožišča pri Zvezdi do križišča s Kocljevo

30.10.2020 ob 11:20  

V mesecu novembru 202 bodo potekala gradbeno obrtniška dela rekonstrukcije in preplastitve državne ceste R2-441/ 1298 - to je na odseku od krožišča na Slovenski ulici (pri Zvezdi) do vključno s križiščem s Kocljevo ulico.


Zaradi izvajanja del bo v času rekonstrukcije, to je od 3. novembra do predvidoma 4. decembra 2020 postavljena popolna zapora območja krožišča (iz vseh štirih smeri). Obvoz bo urejen po Grajski ulici, Ciril Metodovi ulici, Severjevi ulici, Ulici Štefana Kovača, Ulici Staneta Rozmana in Gregorčičevi ulici.

Dostop do poslovnih objektov v središču mesta (pošta, banka) bo ustrezno urejen in označen z začasno prometno signalizacijo. 

Dela zajemajo:

- Zamenjavo montažnih elementov krožišča ter robnikov, ureditev meteorne odvodnje ipd

- Spremembo prometne ureditve križišča s Kocljevo ulico (večja preglednost in varnost, onemogočanje kršenja predpisov)

- Zamenjavo dotrajanih asfaltnih slojev v območju krožišča Slovenske, križišča s Kocljevo ter vmesnega odseka ceste

- Izvedbo vse potrebne prometne signalizacije, oznak

Investicijo izvajata Mestna občina Murska Sobota ter vzdrževalec regionalnih cest, Cestno podjetje Murska Sobota.

Vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje, strpnost in upoštevanje začasne prometne signalizacije, sporočajo iz murskosoboške občine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.10.2020 ob 22:25 Istvan gost

      LEPO ,DA SE DELA ,SAMO BREZ KORUPCIJE,KO PA ITAK NEKATERI KOMAJ ČAKAJO ,ČE SE KAJ GRADI. JE PA RES DA CORONA JE VODILNIM VSE POJEDLA KAJ JE BILO V PLANU.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.