https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Vlaki od danes vozijo po nekoliko okrnjenem voznem redu

02.11.2020 ob 16:29  

Od danes bodo vlaki skladno z ukrepi za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19, vozili po spremenjenem, nekoliko okrnjenem voznem redu, ki pa še vedno zagotavlja potrebno nujno mobilnost prebivalstva.


Podrobnejši vozni red je na voljo v iskalniku voznega reda na spletni strani Slovenskih železnic.

Ob tem v družbi Slovenskih železnic poudarjajo, da še vedno zagotavljajo mobilnost prebivalstva za prihod in odhod iz dela, zato so ohranili potrebne povezave za zagotavljanje dovoza in odvoza potnikov na delo in z dela.

V skladu s higienskimi priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje, za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV 2, je pri izvajanju javnega potniškega prometa v času epidemije COVID-19, trenutno v veljavi model C šolskega pouka, kar pomeni da pri vožnji z vlakom velja sistem en prost sedež in diagonalni zamik sedenja.

Ob tem Slovenske Železnice priporočajo, da vozovnice kupite preko spleta ali mobilne aplikacije, s čimer se boste izognili dodatnim stikom ob stanju v vrsti za nakup na železniških postajah ter osebju v vlaku zagotovili, da vozovnico pregleda brezkontaktno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2020 ob 17:37 gost

      Či pa nikan nesmi o kama pa te vozijo verjetno k Orbani ta se lejko Ide tak je Janez Grozni dovolu.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.