https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Lendavski policisti obravnavali tatvino goriva

03.11.2020 ob 6:30  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni od nesreč se je mopedist lahko telesno poškodoval, kaznivo dejanje tatvine, osem kršitev javnega reda in miru, požar ter povoženje divjadi.


Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 22.06 so bili s centra za obveščanje obveščeni, da v Mali Nedelji gori avtobus. Policisti so po prvih zbranih obvestilih ugotovili, da je zagorel parkiran avtobus. Začetek požara naj bi bil v zadnjem delu avtobusa. Požar so pogasili gasilci. Točen vzrok požara in višina materialne škode bosta znana po opravljenem ogledu, ki bo opravljen danes.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer in Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2020 ob 8:08 Charles Dunbar gost

      Moja zadnja plača je bIla 32OO USD za 18-urno delo na spIetu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabI 11 tisočakov in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.11.2020 ob 17:26 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Res si Charles Bumbar,še bolj pa so bumbarji tisti,ki nasedejo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.