https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na poti do Expana bo zasijala javna razsvetljava

04.11.2020 ob 18:50  

Iz murskosoboške občine sporočajo, da so začeli z namestitvijo javne razsvetljave ob Bakovski ulici vse do Expana.


Včeraj je izvajalec del Komunala začel z izgradnjo javne razsvetljave ob Bakovski ulici.

Ob kolesarski stezi, ki je priljubljena sprehajalna pot občanov, bo od Sončne ulice, mimo trgovine TUŠ do priključne ceste za Expano na dolžini 1,4 kilometra nameščenih 32 sodobnih LED svetilk.

Investicijska vrednost del je 48.694,69 EUR. Svetilke bodo zasijale predvidoma v začetku decembra.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2020 ob 19:02 gost

      Župan Jevšek kdo ti je dovolil, da brezvezno razmetavaš naš skupni denar? Daj še preko Komunale posodi nekaj milijonov evrov privatni Muri.

      16 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2020 ob 9:59 gost

        Samo v vašo privatno Muro je za reflektorje šlo pol milijona evrov. Za tisto delo, ki ga Komunala tam opravlja, pa samo izbranci vedo kdo ga ali ga sploh plačuje. Pa 100.000 evrov za streho na privatnem teniškem igrišču. Pa za dvakratno!!!!! prenovo Slovenske ulice v nekaj letih, pa za dvakratno urejanje krožišča pri Zvezdi, pa neke drage, predrage ploščati, .................... Da 7 milijonski leseni EXpano, tu pa tam že verjetno črvivi, ki bo prinašal izgubo, sploh ne omenjam. Pa tiste grde " figure " na Ulici Štefana Kovača. Naj še naštevam? Delovna mesta, stanovanja za mlade in mlade družine, otroška igrišča, športna igrišča, šole, vrtci, luknjaste ceste po mestu, domovi starejših, ........................in še kaj???????? Za to pa ni denarja. Sem levičar, a župan Jevšek ga redno serje. Ne morem človeka hvaliti, če vidim, da ne dela dobro. Iz zelene Sobote bo napravil betonsko Soboto. Ljudje bodo pa na delo hodili v Avstrijo, polovica bo pa na socialni. Je to razvoj nekega mesta? Ni in ne bo na tak način!!!!!!! V času Jugoslavije je bilo v Soboti na deset tisoče delovnih mest, samo mesto pa mravljišče ljudi. Danes je pa Sobota popoldan in zvečer mesto duhov.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2020 ob 19:12 gost gost

      Ti prvi, kdo pa je tebi dovolil, da v imenu vseh govoriš o skupnem denarju. Daj se umiri, kelko si pa prispeval, ka lehko zdaj tak bedno tupiš? Eni si res marsikaj dovolite, bedno.

      16 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.11.2020 ob 19:28 gost

        Šmrkaš, jaz od leta 1970 živim v Soboti in sem v tem času ogromno vplačal v občinsko blagajno. Enako moja žena in otroci. Zato ne dovolim, da bo neki županček nesramno razmetaval občinski davkoplačevalski denar kot si bo zmislil. Mladi ljudje in mlade družine v Soboti pa brez delovnih mest, stanovanj, .............................. Za streho privatnega teniškega igrišča, za reflektorje na igrišču privatnega nogometnega kluba, za posojilo temu nogometnemu klubu ( takrat še ni bil privatni ), ki ni bilo nikoli vrnjeno pa se vedno najde davkoplačevalski občinski denar. Pa malo se pomiri, ker ti lahko povišan pritisk betico raznese.

        15 12 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.11.2020 ob 19:24 gost

      Df samo za tebe, da te malo zrajcam. Ziveo nas veliki vodja Janez Jansa. Nas edini resitelj in Bog. Jansa je nas novosobni Tito edini sposobni politik, ki nas lahko resi iz bede. Edini trn v peti zblojenim pederskim levicarjem. Hvala ti nas veliki vodja Janez.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.11.2020 ob 19:43 gost

        Se strinjam. A zajebal je tebe in vas, ne mene. Najbolj vnetim navijačem Mure ( kot si ti ) je prepovedal gledati tekme v živo na Fazaneriji in jim prepovedal odhod in gledanje tekem na drugih igriščih. Živel Janša! Umiril si nogometne blesavce, ustavil lokanje na tribunah, nečloveško dretje na tribunah, živalsko tuljenje tam in še kaj. Hvala ti. Še malo jih stisni, saj imajo to radi.

        12 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.11.2020 ob 20:17 gost gost

      HALO KA PA DO MARKIŠAVEC NAPELJAVA JE ZE NOTRI PAR LET TO JE TUDI ŠPANCIR STEZA G ŽUPAN

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.11.2020 ob 21:06 gost

      Df zopet kurjenje davkoplačevalnega denarja

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.11.2020 ob 5:38 bralka gost

      Ta razsvetljava bi ze mogla biti zdavnaj.Zdaj naenkrat pa taksi halo.Bakovska fejst nevarna,da si mogel iti po kmici.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.11.2020 ob 8:31 gost

      Pa na vsakih 100 metrov še eno pičkico postavite, saj vi to zmorete z tujim denarjem IDIOTI. Po Noršinski cesti pa do lahko v kratkem samo goseničarji vozili SRAM NAJ VAS BO.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.11.2020 ob 9:16 gost gost

      PO NORŠINSKI SE OBČINSKI NE VOZIJO ŠE LEJTA MO ĆAKALI

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.