https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomeru obnova Vrtne in Volkmerjeve ulice

07.11.2020 ob 6:05  

V teh dneh se izvaja obnova Vrtne in Volkmerjeve ulice v Ljutomeru. Pogodbeni rok za dokončanje del je 30. november 2020.


Glede na to, da se izvaja celovita rekonstrukcija celotne komunalne infrastrukture, pa se je s podjetji Adria plin, Telemach in Telekom dogovorilo, da se sočasno z rekonstrukcijo komunalne infrastrukture izvede tudi širitev njihovega omrežja in izvedba brezplačnih priključkov do vsake stanovanjske hiše. Ta dela so zaradi nezmožnosti opravljanja več del hkrati zamaknila rok izvedbe celotne investicije.

Predvideva se, da bo v letošnjem letu zaključena obnova Vrtne ulica, takoj ko bodo vremenske razmere to dopuščale pa se bo rekonstruirala še Volkmerjeva ulica, ki pa bi zaradi lažjega izvajanja zimske službe ostala do takrat v sedaj obstoječi asfaltni izvedbi. V kolikor bodo zimske razmere dopuščale izvajanje gradbenih del se predvideva, da bodo vsa dela končana do začetka aprila 2021, sporočajo iz občine Ljutomer.

*Foto:Občina Ljutomer (Fb profil)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.