https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Kocljevi ulici obnovili rusko kegljišče

06.11.2020 ob 6:05  

V Murski Soboti, na Kocljevi ulici 4, kjer domuje Društvo upokojencev Murska Sobota, se sedaj nahaja obnovljeno rusko kegljišče.


Obnovljeno rusko kegljišče je ob stavbi, kjer je tudi balinišče, ki je bilo že obnovljeno v letu 2018. Z obnovo ruskega kegljišča so zagotovili ustrezno infrastrukturo za šport in rekreacijo predvsem starejših in invalidov, ki se s to dejavnostjo ukvarjajo. Rusko kegljišče je tako na tej lokaciji dopolnilo ponudbo športnih aktivnosti, ki se izvajajo na balinišču. S tem hočejo na Mestni občini Murska Sobota spodbuditi tudi druge prebivalce mesta in občine k aktivnemu preživljanju prostega časa ter spodbujati gibanje in zdrav način življenja.

Izvajalec del je bilo Gradbeništvo Hajdinjak, d.o.o., celotna investicija obnove je občino stala nekaj manj kot 9.000 evrov.

*Vir: MO Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.11.2020 ob 6:43 Čergoli gost

      Prostor za rusko ruleto???

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.11.2020 ob 8:37 alea gost

      bo jako pasala galama tem v bloku. toliko zanemarjenih površin in potem to pod blok. idiotizem na kubik

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.11.2020 ob 9:07 gost gost

      rusko? a to pomeni, da si keglje sam postavljas.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.