https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Danes v Filovcih 1. Igre brez meja

Filovci  

Mladinsko društvo Filovci vabi, da se jim v soboto, 20. avgusta pridružite na 1. Igrah brez meja. Igre se bodo pričele ob 14h na Športno rekreacijskem centru Filovci, večer pa se bo zaključil s skupino Tropik.

Foto: obcina-videm.si (slika je simbolična)

KAKO SESTAVIM EKIPO?

Če imate dovolj poguma in ste za zabavo potem lahko prijavite svojo ekipo za 1. Igre brez meja še do jutri (18. avgust, 2011). Posamezna ekipa šteje štiri člane, vendar MORA biti v vsaki ekipi vsaj ena ženska predstavnica. Ekipa lahko ima tudi eno rezervo, ki pa ni nujno potrebna.

Prijavnice dobite na: www.MDFilovci.si  ali na telefonski številki: 031 617 095, izpoljnjeno prijavnico pa potem oddajte v Okrepčevalnici Viktorija v Filovcih ali odpošljite na e-mail: info@mdfilovci.si

 Igre, ki se bodo igrale ostajajo skrivnost do zadnjega trenutka!

 

KAJ SE BO ŠE DOGAJALO MED IGRAMI IN PO IGRAH?

Med samimi igrami boste obiskovalci imeli možnost okusiti različne kulinarične dobrote, med drugim boste tako lahko okusili langaš, različne jedi z žara ter pečenega odojka. Potekala bo tudi tombola in pa srečelov, kjer boste imeli možnost z malo sreče zadeti zanimive dobitke.

Od 20:30 naprej pa vas bo zabavala skupina TROPIK dokler po podelitvi nagrad ne bodo omagali še zadnji obiskovalci.

 

Ob 21.30 bo podelitev nagrad za tri najboljše ekipe. 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.