https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V državnem zboru prejeli sumljivo pošiljko z belim prahom, šest oseb v karanteni

11.11.2020 ob 12:00  

V državnem zboru so danes zjutraj prejeli sumljivo pošiljko, iz katere se je ob odprtju vsul bel prah, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.


Na terenu pristojne službe, poleg gasilcev in policistov tudi uslužbenci Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo, ki bodo neznano snov analizirali, poroča STA.

Pri odpiranju pošiljke je bilo izpostavljenih šest oseb, ki do konca analize ostajajo v karanteni, so navedli na policiji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2020 ob 12:26 gost

      Zdaj su tviteraša sigurno v pot zemlje skrili. Samu tan jemi hitri prsti pa tviter nedu nič pomagali. Verjetno šče Nej zaštekal gdo je v ZDA zmagal mogoče v pot zemlji skonta kak stvari stojijo.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.11.2020 ob 13:18 gost

      ,,, mandatar,,, iz ozadja se je oglasil ka bi on delal z protestniki. Ka pa na sebi je pozabu sam si je popacka fasadu da si je jezik vteguval o glupen narudi. Samo ka je te vse tu gratalu ka se je zagobcal. Fasadu njemi pa je itak tviteraš plačal ovak nebi več glasov vlada dubijla. Ker za vsak glas Jelinčič izstavi račun. Pri jen je Nej nič zastonj.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.11.2020 ob 13:41 Kilonja gost

      Debelo prase s pomurca je v parlament poslal svoje mozgane v prahu .

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.11.2020 ob 14:23 gost

      ,,, kilonija,,, ka či bi si tij hlapec šo po nji mogoče du ti kaj pomagali samo malo verjamen. Kajti ti si bulozno budalo in boš tak tudi ostal.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.11.2020 ob 19:17 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Nič ni to,to je le prahek za boljše delo državnega zbora.Potalali bi ga in v nove delovne zmage na račun vseh nas,malo belih nosov in zagon intelekta,to bi bilo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.11.2020 ob 19:32 gost

      prah prišel na ne nepravi naslov,namenjen bil levici..pa pismonoša zajebal in odnesel v parlament..

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.11.2020 ob 19:41 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,poglej si svojega Ivana....če ta ni povsem v transu,pa ostali desnjaki....oni so na tem.Bo jih Biden že spravil na gnoj politike,prvi bo Glanzkopf.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.11.2020 ob 21:06 gost

      lukec in kordiš sta si naročila malico :) ,o jej jej tadva packona

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.