https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Ljutomerčanke po premoru do prve zmage v sezoni

Ljutomer, 15.11.2020  

To soboto se je v Ljutomeru po nekajtedenskem premoru zaradi zaostrovanja ukrepov nadaljevala 1.B Državna odbojkarska liga. Ljutomerčanke so na prvi domači tekmi, ki je tokrat potekala brez prisotnosti navijačev, gostile nasprotnice iz Kranja. Prleške odbojkarice so se po izenačeni tekmi veselile prve zmage v tej sezoni.


ŽOK Ljutomer 3:1 ŽOK Triglav Kranj
(24:26, 25:23, 25:21, 26:24)

Prvo točko na tekmi je uspešno zaključila Sara Sakovič ter povedla domačinke v vodstvo z 1:0, kasneje pa je Barbara Petek s servisom dosegla še dve novi točki. To seveda gostij ni zmedlo, saj so se hitro vrnile v igro ter znižale na 2:3. Domačo ekipo je to vzpodbudilo, da so zaigrale na vso moč ter po napadu Sare Sakovič povedle s 7:2. Naslednje štiri točke so po borbeni igri dosegle gostje, ki so odlično igrale v polju ter uspešno zaključevale svoje napade, kar je prisililo domačega trenerja k prvemu odmoru. Očitno je odmor dosegel svoj namen, saj so Ljutomerčanke vrnile z enako mero ter povedle z 11:7. Krajnčank to ni zmedlo in so s svojo značilno borbeno igro hitro izenačile ter povedle. Do zaključka seta smo gledali izenačeno igro, kjer sta se ekipi izmenjavali v vodstvu. Po nekaj napakah v domači ekipi so bile srečnejše gostje, ki so set dobile s 24:26.

Tudi za začetku drugega seta so povedle domačinke, in sicer po zaslugi servisov Sare Kutnjak a so gostje hitro ujele priključek. Ljutomerčanke so nato povedle z 8:4 in gostujoči trener vzel odmor. To se je obrestovalo, saj so Kranjčanke spet zaigrale na vso moč ter po več napakah domačink na penalu znižale na 11:10. V nadaljevanju sta obe ekipi zaigrali izenačeno, več sreče pa so imele Ljutomerčanke, ki so povedle s 14:10. Po odmoru gostujoče ekipe je le-ta dosegala točko za točko ter bila v vseh elementih odbojke enakovredna do rezultata 18:17, ko je trener Novak vzel odmor. V napeti zaključnici seta se domačinke niso uspele odlepiti od borbenih Kranjčank. Na koncu je Barbara Petek uspešno zaključila napad, kar je pomenilo zmago domače ekipe s 25:23.

Tudi začetek tretjega seta je kazal na to, da bo izenačen. Domačinke so povedle z rezultatom 11:8, ko je trener Kralj zahteval odmor. V nadaljevanju seta je bila igra še naprej izenačena ter nekako identična prvima dvema. Ekipi sta dosegali točko za točko, nobena pa si ni priigrala večje prednosti, kar je domačega trenerja prisililo, da je pri rezultatu 16:15 vzel odmor ter dal napotke za zaključek seta. Enako je pri rezultatu 20:17 za domačinke storil gostujoči trener, ki je želel motivirati svoje igralke za končnico. Ta je bila spet napeta, saj sta obe ekipi vlagali vso znanje in moč za osvojitev seta. Ponovno je set uspešno zaključila Barbara Petek ter Ljutomerčanke povedla v vodstvo z 2:1.

Četrti set so bolje pričele gostje, ki so povedle s 3:7 ter nakazale, da se še niso predale. Domačinke so bile spet nedorečene, brez prave igre, zaradi česar je trener Novak zahteval odmor. Pri tem je bil le polovično uspešen, saj so domačinke delale preveč lastnih napak, da bi se v tem delu seta lahko približale gostjam, ki so po dobri igri vseh igralk v polju povedle z 9:14. Igra Ljutomerčank v tem delu ni bila na nivoju in gostje so zadrževale svojo prednost. Kljub temu, da so domačinke rezultat pri 18:18 izenačile, so gostje nato povedle z 18:19, Barbara Petek pa je izenačila na 19:19. V napeti zaključnici, podobni vsem predhodnim setom, so bile na koncu srečnejše Ljutomerčanke, saj je set uspešno zaključila Ana Kolmanič ter s tem prinesla zmago domači ekipi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2020 ob 18:45 Gabriel McWilliam gost

      Začnite delati doma z našo organizacIjo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobII 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2020 ob 19:46 gost

      kake lepe ritke :)

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.11.2020 ob 20:16 gost

      Ti Janševi ukrepi jebejo ljudi v glavo. Vse zaprto, pišejo kazni kot nori, odbojko in nogomet pa lahko špilajo. Poglejte ta dekleta kako blizu so ena blizu druge, tapkajo z rokajo, slinijo in pljuvajo ena drugi v obraz, .......................... Oče in hčerka, ki živita vsak v svoji hiši na razdalji 20 metrov, se pa z maskami ne smeta sprehajati in obiskovati. A verniki boste do smrti podpirali to pokvarjeno vlado.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.11.2020 ob 10:07 nedr gost

      kak kurac da tu ne velja ukrep? pri športu se znojiš, bolj dihaš, na koncu ob zmagi se objemaš itd. n ravno tu, ko se tak šlatajo na velko, ni potrebeno paziti-maske ? pa pizdu mater i športu i tistemu ki to dovoli. logika spet ne gre skupaj. dajte že ostanite na svojih ritih doma

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2020 ob 10:27 gost

        Janša in njegovi nastavljenci nas jebejo v glavo na suho. Njegovi verniki brez pameti pa temu ploskajo.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.11.2020 ob 10:08 dr gost

      tako. pa še astronosmke kazni jim dat!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.