https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Napišite pismo in starejšim polepšajte dan

12.12.2020 ob 9:00  

Letošnje leto je izjemno težko za vse. Predvsem pa za starostnike, ki so deležni izolacije, odtegnitve obiskov, strahu in stiske. Večgeneracijski center Pomurje, izpostava Ljutomer vas letos nagovarja, da polepšate dan enemu od starejših z napisano kartico ali pismom.


Dodajte kakšno svojo misel, anekdoto in toplo besedo in razveselite tiste, ki nimajo svojcev, pogostih obiskov in ostajajo pozabljeni od množice. 

Priprava pisma Vam bo vzela le nekaj minut, nasmeh, ki ga boste narisali na obraz, pa bo neprecenljiv in bo trajal. Cilj je, da ustvarimo čim več čestitk/pisem, katerim dodamo svojo misel, anekdoto in toplo besedo. Vemo namreč, da je mnogo starejših osamljenih. Želimo jim narisati nasmeh na obraz.

Postopek je preprost - prosimo Vas, da napišete kratko pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Pomembno je, da je voščilo napisano na roke, črke pa naj bodo dovolj velike in berljive. Po želji lahko tudi kaj narišete. Vaše pismo bo izročeno starostniku. Verjemite, da bo to nekaj izredno lepega in globokega, saj starejši v času napredka tehnologije dobivajo vse manj pisem in voščil, marsikdo pa nima nikogar, od katerega bi lahko kaj prejel.
Letos je lahko z Vašo pomočjo, srčnostjo in kreativnostjo drugače.  Bodite prijazni en do drugega in ne pozabite na sočloveka. 

Fotografije so simbolične

Pisma lahko prinesete ali pošljete na naslov: VGC Pomurja, Ormoška cesta 22, 9240 Ljutomer. Zbiranje poteka do 18. decembra 2020.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2020 ob 9:12 Joseph Watson gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.12.2020 ob 13:40 gost

      Mislin ka si tej ljudje zaslužijo več pozornosti celo leto Nej samo en dan. Zato se pa naj posrane tviteraš poskrbi. Da tvita pa kradejo menjavajo vse kar ni njihovo naj večpozornosti posvetijo tem ljudem. In nekaj pametnoga naredijo za njih. Nej ka se briga za vse druge države samo za svojo potaplja.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.