https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V radenskem domu starejših aktivno okuženih 54 stanovalcev in 11 zaposlenih

22.11.2020  

Iz radenskega doma starejših so sporočili aktualne podatke glede okužb pri njihovih stanovalcih in zaposlenih. Sporočajo tudi, da bodo v naslednjem tednu dorekli možnosti izvedbe varnih obiskov na domu.


Kot so zapisali na Facebooku je trenutno aktivno okuženih 54 stanovalcev in 11 sodelavcev, ob tem pa dodali, da je življenje in delo v domu v času 2. vala epidemije koronavirusa, popolnoma drugačno kot so si ga predstavljali in želeli. »Pripravili smo se, a vendar nas je širjenje virusa v domu presenetilo. Gospodinjske skupnosti so se spremenile v rdeče, sive in bele cone,« so zapisali.

Kot dodajajo je v tem neprijaznem času soočanja s pandemijo koronavirusa, zelo pomemben tudi stik z domačimi, te stike pa lahko domači vzdržujejo z e-obiski s pomočjo spletnih aplikacij Skype, Viber, WhatsApp ali Zoom.

»V naslednjem tednu bomo dorekli možnosti izvedbe varnih osebnih obiskov v domu. O vsem vas bomo obveščali preko FB profila spletne strani in pisno,« so sporočili. Več o informacij o e-obiskih najdete na njihovi spletni strani, ki jo najdete tukaj.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2020 ob 17:40 Jake Polini gost

      Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 17488 do 23500 USD na mesec. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in v prvem mesecu zaslužil 21540 USD ... www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2020 ob 17:41 Jake Polini gost

      Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 17488 do 23500 USD na mesec. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in v prvem mesecu zaslužil 21540 USD ... www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.11.2020 ob 20:30 Štef gost

      Če ste janševi ka ne dovolite komentar objaviti

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.11.2020 ob 20:32 Štef gost

      Janša je bil v Rakičanski bolnici samo je mel plašč narobe oblečen najbrž se je bal ka bi njemi na hrbtu zvezali te bi ga pa v ormož spakirali

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.