https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti Romunoma zasegli ukradeno vozilo

23.11.2020 ob 16:00  

V soboto so policisti PU Murska Sobota med kontrolo cestnega prometa na pomurski avtocesti malo po polnoči ustavili osebni avtomobil znamke Toyota, tip RAV4, poljskih registrskih številk.

34-letni voznik in 27-letni sopotnik sta bila državljana Romunije. Pri postopku so policisti ugotovili, da se informacije, ki sta jih podala tujca in podatki o vozilu, ne ujemajo. Na podlagi zbranih obvestil in sodelovanjem s tujimi varnostnimi organi so policisti ugotovili, da je bilo vozilo oktobra ukradeno v Italiji. Policisti so vozilo zasegli. Ker je eden izmed tujcev med postopkom izročil še dodatni kontaktni ključ, so madžarski varnostni organi izsledili še drugo ukradeno vozilo znamke Toyota. Obema osumljencema je bila odvzeta prostost in zoper njiju podana kazenska ovadba.

 

Foto: PU Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2020 ob 17:31 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Mlatiti bando,naj se mladi policisti vežbajo ,škode ne bo,pa ne mi govoriti o človekovih pravicah.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.