https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V nedeljo se nam obetajo prve snežinke

26.11.2020 ob 10:45  

Danes in jutri se nam obeta pretežno oblačno vreme. Po nižinah bo marsikje vztrajala megla. Zaključuje se tudi dolgo suho vreme, kajti v nedeljo se bo pojavil dež, ki se lahko spremeni v rahlo sneženje.

 

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes v Pomurju precej oblačno in po nižinah megleno. Popoldne se bo od zahoda povečala visoka koprenasta oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo do 3°C. Jutri se bo nadaljevalo pretežno oblačno vreme. Po nižinah bo zjutraj in dopoldne še megleno. Popoldne bo ponekod zapihal rahel jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0°C,  najvišje dnevne temperature bodo do 3°C. 

Obeti 

V soboto bo pretežno oblačno, jutranje temperature bodo okrog -1°C, dnevne pa do 2°C. V soboto zvečer bo od juga začelo rahlo deževati, dež se lahko hitro spremeni v rahlo sneženje, kajti od severovzhoda bo v višinah začel pritekati občutno hladnejši zrak.

V nedeljo bo sneženje čez dan predvidoma prenehalo.

Bioprognoza

V četrtek in petek bo vremenski vpliv za večino ljudi ugoden, le v krajih z dolgotrajno meglo ali nizko oblačnostjo bodo vremensko občutljivi imeli manjše vremensko pogojene težave.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.