https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Občine danes na seji o revizijskem poročilu Ceropa

27.11.2020 ob 15:00  

Danes so na 39. seji ustanoviteljice Centra za ravnanje z odpadki Puconci, imeli eno točko dnevnega reda, in sicer so iskali rešitve v zvezi z revizijskim poročilom, ki je razkrilo nekatere nepravilnosti.

 

Na seji so sprejeli štiri sklepe. V prvem sklepu je bil Svet ustanoviteljic seznanjen z dotičnim revizijskim poročilom, ki ga je izdalo Računsko sodišče Republike Slovenije 13. novembra letos. V drugem sklepu so občine ustanoviteljice podjetja CEROP imenovale strokovno skupino, ki bo zadolžena za pravočasno pripravo predloga odzivnega poročila in bo sodelovala pri pripravi vseh drugih dokumentov in aktov, ki bodo potrebni za oddajo tega poročila. Za koordinatorja te strokovne skupine so imenovali Franca Horvata. Vse sodelujoče občine morajo svoje predstavnike imenovati do srede, 2. decembra.

V tretjem sprejetem sklepu so se dogovorili, da imenovana strokovna skupina pripravi predlog odzivnega poročila in ga posreduje Svetu ustanoviteljic, da ga ta potrdi, v roku šestdesetih dni. Potrjeno odzivno poročilo bodo podpisale vse občine ustanoviteljice.

Foto: arhiv Pomurec

V zadnjem, četrtem sklepu se je Občina Tišina obvezala, da izvede povpraševanje in zbere ponudbe za izbiro zunanjega izvajalca, ki mora izpolnjevati vse pogoje. Zunanji izvajalec bo imel nalogo pripraviti in pomagati občinam ustanoviteljicam, da izvedejo vse naložene popravljalne ukrepe iz revizijskega poročila. Odločitev o izbiri zunanjega izvajalca bo sprejela strokovna skupina. Stroški zunanjega svetovalca se bodo delili med občine ustanoviteljice glede na ustanovitveni delež v podjetju CEROP Puconci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2020 ob 15:14 Čergoli gost

      Copotek se je ukozio!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.11.2020 ob 16:02 Koby Bowling gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.11.2020 ob 18:11 idiota gost

      Ajde Cipot še večji žep si nabavi !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.11.2020 ob 19:21 Gabriel De Pury gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Moja prijateljica sester že mesece v povprečju porabi 11 tisoč in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.11.2020 ob 20:14 Karel gost

      A ni direktor tega Ceropa tisti Cipot iz Tešanovec, nekoč pa je bil župan Moravskih Toplic začel pa je kot računovodja nekdanje občine Murska Sobota. Torej vse delovna mesta kjer se je naučil svoje obti, zato nikoli ne bo drugačen. Zapustil je župansko mesto ker je takrat videl, da je v pobiranju odpadkov veliko denarja veliki zaslužki. To so pač nepoboljšljivi ljudje in partijski kadri, tako jih je partija vzgojila in jim zagotovila, da za svoje grhe nikoli ne bodo kazensko odgovarjali v Sloveniji pod vodstvom Kučanovih in Janševih titoistov, ki so isti.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.11.2020 ob 20:17 Karel gost

      Sedabji župan Glavač mu bo zagotovo sdržal štango, saj je Cipot njemu prepustil župansko mesto, ko ga je priučil. Potem pa je baje na volitvah zmagal za en glas proti Kodili iz Sela. Pa to ni bilo prva njegova takšna zmaga na volitvah, vendar je vedno bilo tako povedano, da mora zmagati.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2020 ob 10:59 gost

        Karel Kozic, mislim, da boš na naslednjih volitvah moral kandidirati za župana. Tako pameten kot si, boš pometel s konkurenco, občani bodo pa živeli kot v raju.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.11.2020 ob 20:29 OBČAN TIŠINA gost

      Koordinatorja strokovne skupine ZUPANA OBCINE TISINA, FRANCA HORVATOVOGA????? Pa ka vi vsi vküper mate dokončano osnovno šolo ali nej??? Glede na to koga ste dali za koordinatora vse kaže ka ste bole slabo šolane... FRANC HORVATOV JE PLAČO ZA INTERNETNO STRAN, STERA MA VREDNOST MAX. 500€… ON JE PLAČO 10.000 ( DESET TISOC EVROV, za vse tiste steri ne poznate stevilk, oz za vse tiste steri ste ga dolocili za koordinator strokovne skupine s strani obcin). Te je 10 let lago na sodišče ka je nej kriv nič, po desetih letaj pa je priznal ka je vkradno 10.000€ pejnez iz občinske blagajne za internetno stran. Pa vi ste njega dolocili za koordinatora strokovne kupine??? Pa ka se vi norca delate z vseh OBČANOV, tak kak se JANŠA norca dela z vseh DRŽAVLJANOV???

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2020 ob 10:51 gost gost

        Pa ka se vi norca delate z vseh OBČANOV, tak kak se JANŠA norca dela z vseh DRŽAVLJANOV??? Točno tako, komunala posilodajalec za nogomet, dobičkonosnost zbiranja smeti, nedokončani pomurski vodovod, nadgradnje vodovoda kar pomeni, da v začetku ni bil dobro zasnovan, . . . itd. ??

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.11.2020 ob 11:09 gost

      gost 10:51 pa daj goni se v 3 PM.Prekleto govedo na roko napravljeno.Smrad levuharski.goni se ti nekam z tvojo BUREK KOALICIJO.BIK.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2020 ob 11:50 gost

        njaj mangupa ka tak nevej ka piše. vse lejve doj posere pa še janšo kcoj napiše. skregano z logiko

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.11.2020 ob 14:18 Čergoli gost

      Ukozim se na Copota!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.12.2020 ob 2:49 Magyar Bacsi gost

      Iz zanesljivih virov sem izvedel, da je Copotek glavni v trgovanju s konjskim drekom!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.