https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Meteorološka zima bo prinesla prvi sneg

01.12.2020 ob 9:42  

Danes, s 1. decembrom se začne meteorološka zima. Ta zajema december, januar in februar. Koledarska zima pa traja od 21. decembra (zimski solsticij) do 21. marca (pomladanski ekvinokcij).


Vremenoslovci ARSO napovedujejo, da nas bodo v sredo dopoldne zajele snežne padavine, ki se bodo predvidoma še okrepile v drugem delu noči na četrtek. Najmočneje bo snežilo v četrtek zjutraj in del dopoldneva. V osrednji Sloveniji bo skupaj zapadlo predvidoma od pet do 15, ponekod celo do 20 centimetrov snega. Najmanj padavin pa bo na vzhodu države, torej lahko v Pomurju pričakujemo sneg z dežjem šele v četrtek. 

Pod vplivom ciklona, ki bo začel nad Sredozemljem nastajati že v torek, se bodo padavine v sredo dopoldne začele pojavljati najprej v južnem in zahodnem delu Slovenije. V notranjosti bo že snežilo, le po nižinah Primorske bo deževalo, kjer je pričakovati tudi burjo. 

Najbolj zimsko vzdušje bo tako prav gotovo v četrtek in najverjetneje v petek. Sneg pa se ne bo obdržal prav dolgo, saj nas bo v soboto, nedeljo in tudi ponedeljek najverjetneje zajel dež in sneg bo postopoma pobralo.

Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2020 ob 18:17 Harry Earnshaw gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabi 11 tisočakov in dela pribIIžno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.