https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Gasilskim društvom nadomestilo, ker ne bodo mogli prodajati koledarjev

2.12.2020  

Prostovoljnim gasilskim društvom bo zagotovljeno nadomestilo.

"Prostovoljnim gasilskim društvom, katerih člani v decembrskih dneh običajno prodajajo koledarje oz. zbirajo prostovoljne prispevke, bomo v PKP7 zagotovili nadomestilo v višini lanskih v tem času zbranih prispevkov," je na Twitterju zapisal slovenski premier Janez Janša. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2020 ob 13:05 gost

      Denar so itak zbirali za svoje vaške veselice kjer se je potem jelo in pilo trij dnij brez prestanka. In kdo so bili glavni pri tem opravilu sami gasilci in njihovi dru] inski člani.

      12 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2020 ob 13:07 gost

      Pa kaj saj bodo prišli že drugače do svojega Budžeta. Puklasti nuca glasi pa je malo pod kupi.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.12.2020 ob 13:57 mura gost

      kaj pa potem društva ki nebojo zbirali prostovolne prispevke za koledarje so itak v zgubi ni bilo tekem in drugih prireditev ki so sicer ameterska ampak gasilci itak jim bi janša lahko kaj stisnil kakšega gezerača ali več ostaninite zdravi

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.12.2020 ob 14:48 .............. gost

      prokleti vladni konj drislav, edino kar mu še uspeva je podkupovanje oziroma NAKUP VOLOVCEV in kupovanje orožja.Mogoče bo kateri SDS -ov član pristal tudi v kaki pederski kompoziciji po zgledu Orbana. Čudno, da še nismo zasledili twita vsemogočnega, bi pa ja lahko voščil sosedu za sodelovanje v kompoziciji vlaka v Bruslju.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.12.2020 ob 18:19 gost

      Vsi desni pedreki su naenkrat utihnoli nevej kak semoreju zagovarjati. Su pa itak vsi pedri in drogeraši kajti tudi drogo su njin našli. Pri nas je isto zato so tako agresivni. Pa samo tvita je obvladajo ker jih nihče ne vijdi kako svetijo z očmi. Od droge.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.