https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Soboške odbojkarice poražene na domačem parketu

Murska Sobota, 3.12.2020  

Odbojkarsko prvenstvo 1B. lige se je v domači dvorani Osnovne šole II Murska Sobota včeraj nadaljevalo za murskosoboške odbojkarice, ki imajo v letošnji sezoni vlogo novink lige.


ŽOK SOBOTA  0:3  ŽOK Triglav Kranj

(19:25, 15:25, 15:25) 

Sobočanke so tokrat gostile ekipo ŽOK Triglav Kranja, ki so ji po dobri uri igre priznale premoč. Letošnja murskosoboška ekipa v trenutni vsesplošni zdravstveni krizi tekem ne igra v popolni postavi, kar se nenavsezadnje odraža tudi v rezultatih. Poleg tega dekleta igrajo med močnejšo konkurenco ekip, zato je želja vsako tekmo odigrati optimalno glede na trenutne razmere in poskusiti iztržiti največ.

Soboške odbojkarice svojo prvo zmago sezone še lovijo, saj so trenutno brez osvojenih točk. Veseli pa predvsem dejstvo, da ekipo sestavljajo pretežno igralke domačega kadra, ki so bile vzgojene v murskosoboškem klubu. Slednje je obenem tudi  eden izmed glavnih ciljev kluba – postopen in konsistenten napredek domačih odbojkaric.

Izjava kapetanke ŽOK Sobota, Ane Babič

»Trenutno nismo v najboljšem položaju. Ostajamo v okrnjeni zasedbi, ki je posledica korona krize in nekaterih manjših poškodb. Realno gledano ne pričakujemo zmage na vsaki tekmi, ker se dobro zavedamo višjega nivoja odbojke, ki ga igramo v letošnji sezoni. Naš cilj je igrati svojo igro, odpraviti nepotrebne napake in na koncu enostavno uživati v odbojki – to je smisel vsega.«

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.12.2020 ob 19:06 Kai Galea gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabi 11 tisočakov in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.12.2020 ob 9:16 korona gost

      zaj pa mi naj nehče razloži koji kurac so dovoljeni ti športi ko vse ostalo pa nesmemo? so vsi blesavi na kvadrat keri se grejo družabnih športov in ušpam ka crknejo od korone ker sori ampak takim drugo nemremo reči. predvsem pa tistim ki so dovolili. živela koronasmrt!

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.