https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dovoz na Kocljevo ulico bo onemogočen

04.12.2020 ob 6:05  

V soboto, 5. decembra, bo popolna zapora ceste od krožišča pri Zvezdi do vključno križišča s Kocljevo ulico in Kardoševo ulico.


Murskosoboška občina obvešča vse udeležence v cestnem prometu kot tudi stanovalce na območju Kocljeve ulice in ulice Štefana Kovača, da bo to soboto, 5. decembra, popolna zapora na območju od krožišča pri Zvezdi do vključno križišča s Kocljevo ulico in Kardoševo ulico zaradi asfaltiranja vozišča. Zaradi tega bo onemogočen dovoz na Kocljevo ulico iz ulice Štefana Kovača.

Predvidoma bo preplastitev vozišča potekala med 7. in 17. uro. Prosimo za razumevanje in upoštevanje začasne prometne signalizacije. V ta namen bo ta dan omogočeno brezplačno parkiranje za stanovalce na območju Kocljeve in ulice Štefana Kovača in sicer na makadamskem parkirišču zraven avtobusne postaje oziroma knjižnice kakor tudi na modrih conah po mestu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.