https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Radenčani suvereno do 4. zmage v sezoni

Radenci, 4.12.2020  

V prvi tekmi 7. kroga 1. DOL za moške so odbojkarji OK Radenci v domači dvorani gostili nasprotnike iz Žužemberka. Obe ekipi se nahajata na sredini prvenstvene lestvice, zato je bilo pričakovati napet obračun, ki pa so ga domači odbojkarji dokaj suvereno dobili s 3:1.


OK Radenci 3:1 KEKOOprema Žužemberk
(25:22, 22:25, 25:19, 25:18)

Prvi set so bolje začeli domači odbojkarji, ki so ves čas nadzorovali potek, kljub temu pa so gostje držali stik v igri. Radenčani so nato ob koncu seta pritisnili na plin in ga dobili z rezultatom 25:22. V drugem nizu smo bili priča izenačeni igri na obeh straneh, saj sta obe ekipi izmenično dosegali točke. Pri rezultatu 17:17 pa so gostje pritisnili in si priigrali 4 točke prednosti, ki so jih varno zadržali do konca in rezultat izenačili na 1:1 (22:25).

Tudi tretji set so bolje odprli gostje iz Žužemberka, domačini pa so ves čas držali stik z njimi. Pri rezultatu 12:12 pa so se Radenčani prebudili in dosegli pobegnili na 21:14 in s tem razblinili vse dvome o zmagovalcu tretjega niza – 25:19. Do sredine četrtega seta smo ponovno gledali izenačen dvoboj, kjer sta obe ekipi izmenično dosegali točke. Radenčani so si nato priigrali štiri točke prednosti in tekmo varno pripeljali do konca, ter se veselili zmage s 3:1.

Radenski odbojkarji so s štirimi zmagami in tremi porazi trenutno na četrtem mestu prvenstvene lestvice, že to soboto pa jih čaka nova domača tekma, tokrat proti odbojkarjem iz Šempetra.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2020 ob 18:03 sadf gost

      My last month paycheck was for 1500 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour on……… See this site.......... http://jobs37.com

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.12.2020 ob 18:12 Harry Earnshaw gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev / prej in za vse namene sem takoj kupil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.12.2020 ob 21:35 Sniff gost

      Jaz bi vam vohal nogavice

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.