https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Erjavec v Janševi vladi ne namerava sodelovati

07.12.2020 ob 14:30  

Danes se je, kot je to napovedal že v soboto, Karl Erjavec sestal z vodstvom stranke. Razpravljali so o nadaljnji poti stranke DeSUS.

 

"Zame je ključno dobro sodelovanje med vodstvom stranke in poslansko skupino ter z organi stranke," je v izjavi novinarjem po srečanju s poslansko skupino v DZ pojasnil Erjavec, ki je v soboto dobil peti mandat na čelu stranke in se tja vrnil po tem, ko so bivši predsednici stranke, Aleksandri Pivec, zaradi škandalov in nepravilnosti izglasovali nezaupnico.  Napovedal je, da bo v kratkem sklical izvršni odbor, pred tem pa bodo imeli še srečanje vodstva DeSUS s poslansko skupino.

"Potrebujemo nadaljevanje pogovora glede na aktualne politične razmere, ker bo očitno treba sprejeti določene odločitve," je povedal Erjavec. Sicer pa kot predsednik stranke ne namerava sodelovati v vladi Janeza Janše kot njen član niti kot minister. S tem je Janšo seznanil že na pogovoru, na katerega ga je povabil še kot kandidata za predsednika DeSUS. Kot je danes pojasnil Erjavec, si ne želi še tretjič sodelovati "v teh vladah," in dodal še: "V politiko se nisem vrnil zato, da bi bil ponovno minister, ampak predvsem zato, ker želim, da bo DeSUS še naprej parlamentarna stranka." To je sicer napovedal že kot kandidat za predsednika stranke.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2020 ob 15:13 gost1111 gost

      naj negdo napiše eno samo samcato dejanje,ki ga je ta gospod v svoji dolgi politični karijeri napravo...to mislim dobrega ka se razume..

      22 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.12.2020 ob 21:53 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Naj nekdo napiše eno samcato dobro dejanje,ki ga je Ivan Komunist v življenju naredil...da ne bi ob tem pokasiral....

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.12.2020 ob 15:19 gost

      Edino pravilno. Čim dalje od te fašistične vlade.

      19 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.12.2020 ob 15:52 gost

      Napravo je trenutno potezu keru tvoj tviteraš nede mogel prebuleti. Ker ga je zavorno da bi v tej posrani vladi sodeloval kot minister. On nede tisti kade Janezi groznumi,,, rit,,,, božal takak vij hlapci. Bole van krade bole njemi,,, rit,,, lijžete. Štekaš tele zdrogejrano desno izdajalsko.

      17 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.12.2020 ob 16:17 Karel gost

      Kako lako v Sloveniji računamo na to, da bo zavladala demokracija, pravna država in da bodo lahko sposobni ljudje imeli besedo pri njenem vodenju, ko pa se takšni grobarji Slovenije vračajo s smetišča zgodovine, da bi rešili državo. Tega ni naq svetu v nobenmi urejeni državi v zahodni civilizaciji. Že je nekajkrat bil odvoljen odstavljen kot minister, tožil se je za pralni stroj s sosedo in še in še, pa še vedno si upa pove4dati, da je on rešitelj za Slovenijo. Poleg pa bo še eden njemu podoben kot njewgov namestnik Balažek. Usmili se prekletstvo nad slovenskim narodom.

      23 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.12.2020 ob 16:31 gost

        V najbolj " demokratični " državi na svetu je bil predsednik klovn in psihotik Trump. Si želiš takšno demokracijo in širjenje te demokracije z orožjem po svetu? Se pa strinjam, da takšni klovni od Janše, Pojbiča, Gorenaka, Erjavca, Horvata, Hojsa, Tonina, ............ nimajo kaj iskati v parlamentu. Pač volilni sistem, ko moraš voliti stranko namesto posameznika. In gnoji v parlamentu tega zakona nočejo spremeniti, ker dobro vedo, da potem nikoli ne bi bili v parlamentu.

        10 18 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.12.2020 ob 18:47 Štef gost

        Čuden komentar, če bi pristopo k Janši bi pa same pohvale dobivo, fašistična doba je že davno nazaj minila samo vaš vodja bi jo rad nazaj spravo

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.12.2020 ob 17:07 Karel gost

      Da nadaljujem tvoje naštevanje: Bratuškova, Šarec, Han, Kociper, Počivalšek, Fajon, Erjavec ....nimajo kaj iskati v parlamentu in v politiki nasploh. To so nasledniki zločinskega titoističnega političnega sistema iz preteklosti in tega sistema se moramo rešiti zdaj in takoj, če je Janša dosegel, da se ga nismo rešili leta 1990. Bilo bi dobro, da si objektiven, ne pa enostranski v smislu moji so vsi dobri le drugi so slabi, nesposobni. V Slovenski politiki ni sposobnih so le Kučanovi in Janševi.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.12.2020 ob 17:21 gost

        Se strinjam s tabo, tudi ti našteti nimajo več kaj iskati v parlamentu. Dodal bi še Pahorja, Irglovo, Juršo, Mahniča, Breznika, Kanglerja, Godčevo, Bevka, Slugovo, Zorčiča, .......................

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.12.2020 ob 17:33 Karel gost

      Slovenija potrebuje drugo republiko, vendar ne v režiji Janše, Peterleta, Rupla, Bavčarja, bratov Podobnik in morda še katerih njihovih prijateljev iz preteklosti iz preteklih 30 let in na kakšno leto podlage izpred leta 1990. Drugo republiko potrebuje iz razloga, ker se danes na političnem parketu dogaja v Sloveniji isto kot se je v teh preteklih 75. letih. Problem za krvavordeče titoiste je jasno obelodanil Ciril Ribičič, ki se je pred dnevi javno in jasno zoperstavil spremembi titoistične politične ureditve v Sloveniji, ki je bila utrjena leta 1990 s podpisom sporazuma o sodelovanju poliitčnih opcij. V Državnem zboru se oboji medsebojno zmerjajo, da so »sramota« za Slovenijo, »golazen«, »fašisti«. Tudi danes velja za oboje le demokracija in vladavina prava po njihovi meri, vse drugo je za oboje nesprejemljivo. Ne zavedajo se oboji kako žalostno, nebogljeno in sramotno izgledajo, ko perejo svoje umazano perilo pred domačo in tujo javnostjo vse z namenom, da bi eni drugim speljali oblastniške fotelje. Če se bo v režiji obeh zgodil vladni prevrat bo vsebina kritik enih na druge ostala ista, zamenjalo se bo le lastništvo in interpretacija in politična barva.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.12.2020 ob 17:58 dringi 22 gost

      Ej jej jej, Korli. Sprenevedati se, da ste se v vladi Šarca vsi vsepovprek skregali, z SD - Židanom, z levico - Mescem, z SAB -Bratuvškovo, ..... da ste, vsi navedeni sovražno pljuvali drug po drugem, to pa ni korektno. Ni pošteno, da spet zavajate. Ste pozabili, da ste neposredno, prav vsi navedeni krivi, da je JJ prišel na oblast ? Od takih, kot ste vi in vsi navedeni, nam ni kaj dosti dobrega pričakovati. Ej jej jej.......

      19 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.12.2020 ob 18:04 gost

      Ljubi Bog kaj ste naredili iz te države v 30 letih???

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.12.2020 ob 18:11 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je Erjavec,kaj boljšega si zaslužiš kot biti pod Ivanom Komunistom,niti ne bi bil slabši premier kot ta izdajalec komunizma,Ivanhoe.No,Balažek bi pa lahko bil (na eni od slikic za ritko Pivčeve,danes ob boku Karla,povem, bo nekaj več,minister,recimo,za mladino,nataliteto in vrtce,za hčerko in cicibana svojega naprej,Mirjana pa itak vse požira....

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.12.2020 ob 18:15 gost

      Ljudje, po 30. letih se končno zavedajte tega, da so " pomladniki " napravili državo zato, da so lahko prišli na oblast in nekaznovano kradli, ker tega v Jugoslaviji niso mogli. Janeza Janšo so vrgli iz partije, mladinci so ga nagnali in za svojega predsednika izvolili Jožefa Školjča, prva žena ga je nagnala. Za predsednika vlade je pa že tretjič dober zaradi svojih vernikov in bratov na položajih in krajah.

      11 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.12.2020 ob 18:17 Kai Galea gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.12.2020 ob 19:49 gost pet gost

      Točno tak Karel. Dobro poznaš lopova puklastoga, ki bi moral sedeti v zaporu doživotno, nej biti na vladi. Z njim lehko sodelujejo samo takši priskledniki, kak je bila ova prejšnja Alehandra, pa še šteri. Sicer je pa dobro oni povedal, kdo je pri nas v vladi. To so: jajo puklasti, fikus v njegovi pisarni, pa tviter. Vsi ostali so kimajoči bedniki, ki se ga bojino in še bolj se bojijo za svoje položaje, ker vedo, da zdaj in nikdar več. Karči, ne daj se, tak kak si se njemi že prej nej dal.

      5 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.12.2020 ob 20:01 r gost

      prve more ite PAHOR

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.12.2020 ob 20:17 hefoho hefoho gost

      5. I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again here is a link for information.... https://bit.ly/39JrDqt try it once no instant cash or credit card involved/

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.12.2020 ob 20:49 Jurij gost

      Ko enkrat iztopis ven iz politike,brez volitev nimas kaj hodit nazaj.Zakaj ne grejo na volitve na legalen način,ne da mešajo drek z leve in desne.Zdaj ko se večina naroda odpoveduje normalnem zivljenju,si nekdo privoščiti kar si ne bi smel v tej situaciji.Pa se ravno ta stranka ki ima najranljive privržence....

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.12.2020 ob 21:46 Anton gost

        Ne učite vi našega predcednika g. Erjavca, saj on točno ve kdaj se je potrebno vrniti. Erjavec bo direktor sklada za demografijo, kar bi naj pri Pivčevi pripadlo Balažeku in tako bo dobro za vlado IJJ, Desus in državo do naslednjih volitev

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.12.2020 ob 21:50 Hahaha gost

      Samo pitanje casa je kda se IVAN JANEZ VIKTOR SLOVENSKI ORBAN vraca v svoj apartma na DOBE! 🤣🤣🤣🤣🤣. TVITO tvoje vreme ističe... Nej samo ka bos leto z vlade, leto bos v celico... Ha ha ha... 🙉🙉🙉

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.12.2020 ob 22:16 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Pumali,Hahaha,ima naš Ivan onega fiškališa z veliko glavo in majhnim stasom....Amerigo filme glej,vsi mafiozi imajo prebrisane odvetnike....

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.12.2020 ob 21:50 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je,Ivan si privošči twite,pa ne bi smel("v tej situaciji").Trump je delal isto,oba twiteraša,oba zgubi.P.s.,naš je večja zguba,našega ne bodo pomnili,Trumpa pa.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      07.12.2020 ob 22:11 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Erjavca za premierja,slabši od Ivana Komunista ne more biti,Balažeka za ministra za nataliteto in nadobudne cicibančke,(pa za ušesno radarsko tehnologijo).

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      07.12.2020 ob 23:23 LFL gost

      Kak nekateri trpite že samo ob pomisli na VELIKEGA J.JANŠO.Že ob misli na JJ imate 1 uro življenja manj.Naj ura kar HITRO TEČE.SLO je treba očistiti od nesnage .Bo kar dosti dela. erjavec lahko samo za sebe pove da ne bo sodeloval v JANŠEVI vladi.Kar pa bo povedal svet stranke in 5 poslancev Desus-a pa je nekaj čisto drugega.Levuharji boste spet potegnili KRATKO. Tudi KUL že smrdi in razpada na vseh koncih.Vkratkem bojo naredili tisto kar jim zadnje čase kar gre,PUŠKO BOJO VRGLI V KORUZO. Soglasja med 4 -imi sovražnimi strankami ni na vidiku. Zanima jih samo eno in to je DENAR za njihove PRAZNE OBUBOŽANE ŽEPE. fajončka jeedina pri denarju ker je na sorosovi plačilni listi ostali vsi pa so revčki z šiviljo na čelu.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      08.12.2020 ob 7:15 gost

      Pipice se ZAPIRAJO tra la la PIPICE se bojo zaprle hopsa sa.Počasi a vztrajno se ZAPIRAJO.Zdaj pa že marsikje boli in primanjkuje na mnogih koncih.PIPICCE SE ZAPIRAJO TRA LA LA ,PIPICE SE ZAPIRAJO HOPSA SA.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      08.12.2020 ob 7:46 gost

      Janša, šraufaj pipice, bole boš šraufau, prle du krepnuli! Dobro ti ide! Erjavec pa pogrebnik Desusa, falabouge!

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      08.12.2020 ob 8:45 gost

      gost 18 :15 daj si pregledati podstrešje.Notri ne bojo nič drugega našli kot košček papirja na katerem piše TU JE BILA NEKOČ PAMET. Vse kar si napisal še enkrat počasi in pazljivo preberi.Prišel boš do zaključka da kaj takega lahko napiše bolana in neuravnovešena oseba.Res ti ni več pomoči .Se mi kar smiliš kak si plitev.Bog naj ti pomaga.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      08.12.2020 ob 10:46 gost gost

      KURC IDEMO NA SVOJE PREKMURJE REPUBLIKA

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      09.12.2020 ob 17:04 gost

      PARAZIT se je vrnil. Z.Jelinčič mu je že nalil čistega vina.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.