https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Danes bo spet začelo deževati

08.12.2020 ob 11:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes dopoldne na zahodu začelo deževati, čez dan se bo dež širil proti vzhodu. Pihal bo zmeren jugo. Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami.

Danes bo oblačno, dopoldne bo na zahodu spet začelo deževati, dež se bo čez dan širil proti vzhodu. Meja sneženja bo med 600 in 900 m nadmorske višine. Na severnem Primorskem bo zapihala šibka burja, ob morju pa bo pihal okrepljen jugo. Jutranje temperature se bodo gibale od 0 °C do 4 °C, najvišje dnevne temperature pa bodo od 4°C do 6 °C.

Tudi jutri lahko v Pomurju pričakujemo oblačno s padavinami. Temperature bodo zjutraj okrog 3 °C z jutranjo meglo, čez dan se bo temperatura dvignila le na 4 °C.

Opozorilo

Od danes popoldne do srede zjutraj pričakujemo predvsem na jugozahodu dolgotrajne in močnejše nalive. Zaradi obilnega sneženja pa se bo predvsem v Julijskih Alpah znova povečala nevarnost snežnih plazov.

Obeti

V četrtek in petek bo oblačno in ponekod megleno, občasno bodo še rahle padavine.

Foto: Pixabay - Fotografije so simbolične

Bioprognoza

V torek in sredo bo veliko ljudi imelo z vremenom povezane težave, ki se bodo kazale kot povečan nemir, razdražljivost, potrtost in utrujenost, moteno bo tudi spanje v noči na sredo.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.