https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V rakičanskem domu starejših okuženih 38 oskrbovancev in 25 zaposlenih

9.12.2020  

Iz Doma starejših Rakičan so sporočili, da v njihovih enotah Doma v Centru za starejše Murska Sobota in enoti Elizabeta v Sv. Juriju (Rogašovci) nimajo več okužb.

Stanje v matični enoti v Rakičanu se umirja, tako se je število okuženih stanovalcev zmanjšalo od ponedeljka do danes iz 80 na 38, število okuženih zaposlenih pa je še 25.

"Na podlagi tega predvidevamo popolno umiritev in normalizacijo v tednu do dveh," so sporočili iz rakičanskega doma starejših.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2020 ob 11:39 gilivi gilivi gost

      I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again here is a link for information.... https://bit.ly/39JrDqt try it once no instant cash or credit card involved/

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.