https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura z Domžalami, Maribor s Koprom, Olimpija s Sežano

11.12.2020  

Ta vikend se bodo odigrale tekme 17. kroga PLTS. Mura bo v nedeljo na Fazaneriji gostila ekipo Domžal. Tekmo lahko spremljate v živo ob 16. uri na našem portalu.

1. PLTS

17. KROG

Gorica 

:

Celje   

12.12.2020

13.00 

Aluminij  

:

Bravo   

12.12.2020

15.00

Olimpija Ljubljana 

:

CB24 Tabor Sežana     

12.12.2020

17.15

Koper 

:

Maribor 

12.12.2020

20.15

Mura  

:

Domžale 

13.12.2020

16.00


* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.12.2020 ob 6:22 Busybee gost

      Debeli bo spet onaniral na sodnike, nedosojene ofsajde, penale, višino kamer, slabo zelenico itd....edino glede česa se luzer nebo pritoževal je število gledalcev. Df korona je pri tem tvoj zaveznik, idiot!!

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 8:16 gost

        Igrišče imate kot njivo, tri leta niste bili sposobni napraviti stolpa za kamere, sodniki sodijo v vašo korist, zmagujete po sreči in s pomočjo sodnikov, razen Obradovića v ekipi nimate nikogar, ki bi bil vsaj dober nogometaš Šimundžo je že vsaj 10 let povozil čas a vseeno dobiva več kot 8000 evrov mesečne plače in ostale velike ugodnosti, ljudi, ki nasprotujejo Šimundži odstranite iz Mure, kupujete in prodajate nogometaše kot solato na tržnici, lastniki Mure dajo denar v žep namesto v infrastrukturo, ........................... PRAVA VEŠKA EKIPA STE IN TAKI BOSTE OSTALI.

        9 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 8:55 gost gost

        "gost 8:16" tij živiš v nekem svojem svetu. Klub trenutno dobro dela in zna kelko budžeta majo in s tem razpolagajo , nej kot prejšnja vodvstva ki so 2 krat Muro pahnile v propad. Glede igralcev .... jih je kar nekaj dobrih, mene recimo je zadnje čase presenetil Karničnik, keri je pravi univerzalen igralec, odigra na vsakoj poziciji kak trbej. So pa tudi eni keri si dresa Mure ne zaslužijo, je pa težko pripelati kvaliteto , če maš omejen račun. Pozitivno je da jedro sestavljajo domači igralci in da nekaj igralcev Murine šole dobiva priložnost. Prodaja igralcev pa je nuja za preživetje in vsako leto če se en proda je klubu lažje preživeti. Poglej ka klubi v evropi delajo s prodajo igralcev, eni jih po koncu sezone znajo prodati do 3,4,5 igralcev, nogomet je biznis.

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 8:56 gost

        Reflektorje imate slabe in napačno postavljene - za njih se je MO MS zadolžila za več kot pol milijona evrov.!!!!!!!!!! Gorijo pa parkrat na leto.

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 9:30 Čergoli gost

        Odvezano tele si še sploh živ???? Dihaš???? Sem slišal osmrtnico, da si izdihnil???? Torej???

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.12.2020 ob 8:41 gost

      GREMO MARIBOR!!!

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.12.2020 ob 8:47 LFL gost

      Vse se mi smiliš kak TRPIŠ ZARADI USPEHOV MURE.Omenjaš infrastukturo - sevdi da si primitivec ki ne ve da je lastnik stadiona FAZANARIJA občina MS.Ne motaj če ne poznaš situacije.Ja veška ekipa ki je vse tekme v Eu odigrala več kot SOLIDNO in v dobri luči predstavljala SLO nogomet..Tako je tudi ocenila STROKA - - tvoje brezvezno mnenje pa tak nihče ne upošteva.PSV ki pa nam je dal 5 golov v MS,poglej njihove rezultate v ligi Evropa pa ti bo vse jasno zakaj.Poglej še na tabelo Nizozemske lige in se pozanimaj kaj pomeni NIZOZEMSKA v svetu nogometa. Morda pa veš kak izgleda tabela 1 SNL. Pa ti še naprej uveljavljaj svoje zaostale poglede.Če ti prihajaš iz vasi ni nič spornega ,dapa tebe nikjer ne upštevajo z tvojimi mnenji ,razen v domači vasi pa si si sam kriv.Nimaš OBČUTAKA za nogomet za realnost in poštenost.Pa ti navijaj za svoj klub in pusti MURO pri miru.Kdor ne ve rešit svojih problemov vtika nos tja kamor mu ni treba.Ubogi revček kak si primitiven da se mi kar smiliš tak si ubogi pri pameti.Koliko imaš ti plače ali pokojnine nikogar ne zanima ,pa naj tudi tebe ne zanima plača ŠIMUNDŽE.Brigaj se za svoje prihodke in boš imel celo življenje zadosti dela.SAMO NAŠA MURA IZ MURSKE.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 9:21 gost

        Zaslepljen in butast navijač Mure, ki ne vidi meter iz svojega malega ogračeka. NK Maribor tudi sam veliko prispeva za infrastrukturo Ljudskega vrta, pa še veliko drugih klubov. Štos je v tem, da je Mura PRIVATNI KLUB ( Kuzmič, Rajbar, Rus, ) in mora plačevati najem in vse ostalo na Fazaneriji ( sem siguren, da ne plačuje!! ) občini MO MS. NK Maribor pa ni v privatni lasti, ostali klubi razen Olimpije tudi ne. A tega zabiti navijač Mure pač ne more razumeti. V EVROPO STE PRIŠLI S POMOČJO SODNIKOV - DOKAZANO S TV POSNETKI!!!!!! Proti Celju je sodnik piskal neobstoječi penal za Muro, drugo leto priznal gol iz prepovedanega položaja Muri proti Sežani. Ja, super je Mura špilala, ko je povprečna izraelska ekipa na Fazaneriji z Muraši sedem minut špilala " tepčka ". SRAMOTA. Sploh se ne zavedaš kakšnega trenerja bi Mura lahko imela za vse ugodnosti in več kot 8000 evrov mesečne plače + dodatek za uspehe. Mene osebno bi bilo sram navijati za klub kateremu sodniki prinašajo " uspehe ", ti primitivec si pa še ponosen na to. Siromaštvo v glavi pač. TRI LETA STE DELALI STOLP ZA KAMERE, PA IMATE DVA GRADBENIKA - POLANIČA IN RAJBARA. SRAMOTA VSESLOVENSKA - CELA SLOVENIJA SE JE NORČEVALA IZ VAS. TUDI REFLEKTORJE ZA OBČINSKI DENAR ( VEČ KOT POL MILIJONA EVROV ) IMATE SLABE IN NAPAČNO POSTAVLJENE. PAČ VEŠKA EKIPA Z VEŠKIMI LJUDMI.

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 10:02 gost

        LFL, to mora biti nekaj najbolj tragičnega v življenju. Največji Janšev cucek si, povsod se mu v rit vlečeš. In kaj stori on? Prepove ti, kot enemu največjih navijačev, hoditi na tekme Mure. To mora boleti glava. Medtem pa stara Trejza nemoteno hodi na tekme Mure. Kuzmič ji celo brezplačno celoletno karto da, medtem, ko moraš ti ogled tekme ( ko ti bo Janša dovolil ) mastno plačati. Kaj ne vidiš kako te vsi v glavo jebejo?

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.12.2020 ob 9:16 gost

      MURA JUTRI PREMAGA DOMŽALE FIX. MURA JE SPOČITA ONI PA SO IMELI TEKMO V SREDO.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.12.2020 ob 9:16 gost

      Tudi občina Lendava se je zadolžila za reflekorje ki nimajo za koga svetiti v DRUGI LIGI.V prvo itak nemorejo priti,ker so brezvezniki. koliko krat pa so v Lendva prižgani in za koga.BEDNIK.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 9:26 gost

        TU GRE ZA PRIVATNI KLUB MURO, tam gre za občinski ( naš državljanski klub ). Tema je privatni klub NŠ Mura ne družbeni klub Nafta. Štekaš? opaziš razliko med PRIVAT in DRUŽBENO????????????????

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.12.2020 ob 10:04 Čergoli gost

      Mura in nogomet to sta dva zeloooooo različna pojma!!!!!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.12.2020 ob 10:20 Vejpa gost

      Pa kak je Nafta državljanski -občinski klub? Za vas Madžare je, kje se na veliko perejo pejnazi. Koliko igrišč že stoji za Naftino akedemijo in ostala infrastruktura?Kje so vaši mladinci, pionirji iz te opevane Madžarske akademije? V kateri ligi igrajo vaši pionirji, kadeti in mladinci? Kateri so na lestvici?Kje so dosegli kaj????????? Koliko pejnaz ste že oprali v Sloveniji? Tudi igralce več plačujete kot Mura. Iz Madžarske dobivate samo odpadne igralce, kateri še v tretji slo ne morejo igrati.Kje so rezultati?????? Ko boste vi Muri segali do kolena, te se lejko glasite, na vseh področjih organizacije. Kje imate kake uspehe v zadnjih 30 letih? Koliko naslovov ste osvojili???? Kdo vam je naredil igrišče in ostalo infrastrukturo??? Kdo pa vas financira????????????????????

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.12.2020 ob 10:57 gost

      Vogrini pojdite v gorice in si tam nekaj spijte, se boste boljše počutili .Ne obremejujte se z MURO ,ker mura je za vas znanstvena fantastika. Nekdo vas sprašuje o TURBA AKADEMIJI,kakšni so rezultati vaših mladincev ,kadetov in mlajših kategorij vzgojenih v TURBA AKADEMIJI.Pa daj povej da tudi mi izvemo o vaših uspehih.Kateri so le to ? STROKA nikjer ne omenja da bi razsvetljava bila napačno postavljena.Tudi v tvoji glavi vse napačno deluje pa tudi moraš živeti.OK. Izgubljaš na vseh področjih od MURE pa do J:J.Kak pa kaj tvoja kul koalicija ali pa burek koalicija.Propast na celi FRONTI .Vsi te jebejo MURA vsi njeni navijači na koncu pa še J.J.Pa uživaj v svoji zmoti še naprej.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2020 ob 11:06 gost

        GORIČKI KLANTOŠI so se razpisali. Blagor njim na umu. Krumši, tikvi, kupica, Mura tej se pa svejt za vas enja.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.12.2020 ob 14:39 Busybee gost

      Df ko dobiš kajlo pa hitro vtihneš svinja smrdljiva luzerska od prasice debele botra??

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.